FY fan!

Säga vad man vill om hela produktionen, men när Andreas Carlsson (som för övrigt är en bekant som jag tycker är en väldigt duktig låtskrivare) väljer Frida och Manda istället för Sabina Ddumba så undrar jag vad som hänt? Jag tycker det var pinsamt dåligt på tjejsidan igår och jag förstår absolut ingenting!

Nej, nu kan jag inte kolla mer på XFactor även om jag skulle vilja. Att inte ha med de enda två talanger som möjligtvis skulle klarat sig på världsnivå (Sabina och Adam) är ju bara larv och helt absurt.

[tv4play id=”2224080″ size=”medium”]

Om jag någonsin får chans att jobba med ett musikprogram i någon utsträckning så ska jag göra allt jag kan för att ha med riktig talang som duktiga Sabina!

 

  1. Håller helt med dig, Sabina var helt klart den bästa sångerskan. Synd också att Orup valde bort två bättre sångerskor till förmån för Freja. Hade Freja inte varit så snygg så hade hon aldrig varit med där.

  2. Jag håller också med dig. Sabina var ju överlägsen alla andra och även de andra kategorierna….helt sanslöst dåligt….

  3. Håller med dig! Sjukt knäppa val de gjort och stämmer inte alls överens med vad de sa i sista gallringen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..