Ingmar Bergman och farfar

Jag har alltid sagt att jag är den enda i min familj, den enda i min släkt som hållt på med film. Men den enda som är artistiskt lagd är jag inte. Att min gammelfarmor målade och att farfar var musiker det visste jag. Men igår kväll när jag tittade genom Ingmar Bergmans fimografi såg jag att farfar gjort musiken till hans film Höstsonaten.

Så visst har jag film i generna.

Oj vad jag saknar farfar nu…fina underbara talangfyllda farfar Claude som både var fantastisk på cello och som dirigent på National museum bl.a.

Musiken i klippet är alltså han som framför:

http://www.criterion.com/films/605-autumn-sonata 

  1. Jag gillar din blogg men den var roligare att läsa innan, när du var lite mer privat och inte bara fokuserade på film etc. Ville bara säga det, antar att du vill ha lite feed back då och då..

    1. Hej Marie, jag uppskattar din input. Jag kan förstå det men jag känner att jag vill fokusera på mitt jobb mer här på bloggen. Kanske blir det annorlunda om jag blir gravid en dag och kör en mammablogg, men just nu försöker jag foka på karriären. Men jag ska ta till mig och skriva lite mer privat ibland också. Man kan ju vara privat och skriva mer ingående även om filmrelaterade saker :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..