Sorry

Hej du. Jag är ledsen att det är lite dålig uppdatering just nu. Orkade inte lära mig att blogga från min nya iphone (ska ta tag i det i morgon för sist var det Anderson som fick hjälpa mig) så hela dagen gick utan att skriva något.

Idag har det varit möte på möte, doktorsbesök på KS för min diabetes, födelsedagsbio för min fina vän Johan Petré som bjöd massa vänner att se Oliver Stones Savages. Bra film, ganska grov och blodig. Härlig kärlekstriangel som man kanske önskar skulle fungera i verkligheten, men som vi alla vet aldrig skulle kunna vara en sanning med tre lyckliga individer.

Men för att Oliver är min idol och ”fellow alumni” från NYU kunde jag inte låta bli att känna mig stolt och notalgisk. Och så för att det var Johans födelsedag så klart!

För övrigt har jag lovat mig själv att bli bätte på att säga nej när det blir för mycket på jobbet och även i privatlivet.

Det har gått riktigt bra denna vecka. Du borde också testa. Man känner sig liksom ”enpowered” när man lyckas ändra på något som man vet att man borde ändrat på för länge sedan. Men så får vi se hur länge jag lyckas hålla detta.

Har du något som du vill dela med dig av? Något Du ändrat i ditt liv som gjort dig glad? Dela!

  1. Jag har också blivit bättre på att säga nej. Speciellt på jobbet. Jag tar mig an alldeles för mycket ibland och det bara går inte! Tack för en bra blogg! Kram Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..