Andra chanser

Veckan har ju delvis bestått av att ge saker/personer etc andra chanser, så jag bestämde mig för att ge XFactor en andra chans också. Dels är det lite jobb och research för ett program jag jobbar på, men framförallt vill jag ju veta vad det är Du tittar på! Vad Sverige gillar och varför och då måste man ju hänga med och titta på program som man kanske inte själv gillar alltid…

Igår såg jag alltså XFactor igen, och tack vare att jag gav programmet en andra chans så fick jag se J.E.M rocka fett!

Det var lite Black Eyes Peas över dem och jag tycker att de utan tvekan är den bästa akten i programmet. Synd som sagt att Adam och Sabina inte gick vidare till liveprogrammen för jag tror de skulle varit i särklass bäst men J.E.M var riktigt grymma.

Kanske måste jag kolla in nästa vecka för att se om de överträffar sig själva igen.

Men Du då? Kollar du på XFactor? Vem gillar Du om någon? Och vad gillar Du inte? Jag är så nyfiken och behöver din feed back så snälla dela med er!!!

[tv4play id=”2228570″ size=”medium”]

  1. Jag är och förblir en riktig sucker för talangtävlingar där det går ut på att hitta en artist. Jag älskar att bli berörd, att få glädjas med människor vars största dröm går i uppfyllelse och ibland gråta med nån som just får ett besked som gör att det känns som deras dröm blivit krossad…
    Sen älskar jag ju förstås musik! Jag gillar också att det är fyra mentorer som har hand om sina ”egna” artister. Det blir mer personligt och känslosamt då. Fast det får ju inte gå till överdrift, så att det färgar bedömningen…

    Fast egentligen saknar jag ett program liknande Fame Factory som gick för ett antal år sedan. Där bodde ju deltagarna tillsammans i ett hus där de repade, umgicks, sov, åt, tränade etc… Den biten saknar jag. Att få vara med under hela processen.

  2. Har bara sett ett enda program och det jag slås av är att det känns som en prestigetävling jurymedlemmarna emellan snarare än en tävilng mellan talanger. Juryn vill hellre rädda sina egna ansikten än att rösta på en annan jurymedlems adept. Känns totalt misslyckat. Synd på en annars rolig tävling.

  3. Alltså svenska versionen går ju inte och jämföra med den engelska eller amerikanska men visst är JEM i alla fall bäst. jag ska nog kolla lite men pinsamt dåliga nummer som är med och hela produktionen är ju rätt dålig i allmänhet….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..