Jul hos Helena

Lussekatterna har tassat in i butiken

Vad möter mig i butiken? Jo, om inte alldeles fina, gula, väldoftande lussebullar. Första jag skådat denna sidan året. Blev faktiskt först lite: ”nä, det var för tidigt” vilket förvånade mig då julmust och glögg uppenbarligen inte hade den effekten på mig i år. Konstigt.

Köpte inga bullar i alla fall. Hembakat är bäst! Men det verkade som om det var många som hade motsatta tankar då lådorna var nästan tomma. Vad säger du? Är det för tidigt?

 

Kommentera

Kommentera

Kolla in här http://victoriajul.blogg.se/2012/october/bloggkarlek.html

Victorias Jul http://victoriajul.blogg.se oktober 31, 2012 13:29 /

Svara

För tidigt? Jag vet inte jag….vädret påkallar både lussebullar, glögg och ljus. Däremot är köpekatter a big no, no. Det ska vara ”himmabakat” :)

Flipfloppan http://paradisetvsburen.blogspot.se/ oktober 31, 2012 12:53 /

Svara

Haha ja lite tidigt är det men när jag kom in i min ICA butik häromkvällen efter jobbet… och kände doften när jag klev innanför dörren så var det som om himlen sprinklade lite gulddoft över mig :-). RUSADE bort och norpade den sista ljumma lussebullen och njöööööt av den tillsammans med en mugg glögg. Varför skall man bara njuta EN månad om året tänkte jag ;-)

Tess http://www.seenbytess.se oktober 31, 2012 11:31 /

Svara

Till dig: http://amandasjul.blogg.se/2012/october/i-3-your-blog.html

Amandas jul http://amandasjul.blogg.se oktober 31, 2012 11:28 /

Svara

Helena, det här är inte bra. Julskinka och lussekatter dagarna efter varandra. Tror jag börjar skaffa mig ett begär efter dessa två saker i cravingsformsstorlek efter att ha blivit extra lockad här =)… Får nog ge mig ut i Jönköpings mataffärer idag och leta lussekatter =).

Annas Jul http://www.annasjul.blogspot.com oktober 31, 2012 11:16 /

Svara

Nej för tusan, det är ju november imorgon! :)

Amandas jul http://amandasjul.blogg.se oktober 31, 2012 09:54 /

Svara

Det är lugnt för tidigt, men det hejdar absolut inte suget efter nybakade, väldoftande, ack så underbara Lussekatter. Längtar mig nästintill sjukligt tills det är dags att få provsmaka den första lilla Katten med innehåll av god saffran och givetvis skall glögg då även finnas bredvid ^^

Luna http://lunainwonderland.blogg.se oktober 31, 2012 09:21 /

Svara

Håller med dig! Hembakat är bäst! Mamma gjorde första lussebaket förra veckan, och oj så gott det var! :)

Emelie - Emelies Christmas http://emelieschristmas.blogg.se oktober 31, 2012 08:35 /

Svara

…Du pratar med tjejen som blev sugen på lussebullar i augusti, och som därmed satte en deg mellan friidrottstävlingarna i OS haha!

Hmm… Kom på att jag inte bloggat en variant av dessa bullar. Måste göra det snart.

Erica AKA Tomtens Dotter http://tomtensdotter,se oktober 31, 2012 07:06 /

Svara

Nä, inte för tidigt. Jag köper ju inte heller några, men det gör ju min egen julstämning så mycket större när de väl börjar distribueras i affärerna, så jag säger BRING IT!

Sv: Ja, visst är det lite gött med ljusstaken i fönstret. Ska ta den vägen hem nu varje dag =)
Jag som skriver kickar ju alltid igång historier om den som bor innanför fönstret och den här ggn tänkte jag (eftersom det är ett äldreboendeområde jag genar genom) att någon kanske firar julen tidigt i år så hon/han hinner…mycket sorgligt och jag gick hem helt tårögd…men lite glad åt staken!

Jessica http://julilaloland.blogspot.se/ oktober 31, 2012 06:27 /

Svara
ANNONS
ANNONS