Massa ljuslyktor ger massa julstämning

Rantade runt en vända på stan och trillade in i en butik som säljer kläder och lite heminredning. I deras entré hade de ställt upp en massa ljuslyktor och tänt allihopa. Det var nånting med det här som jag föll för. Det är ju i sig inget revolutionerande men att det var så många gjorde mig alldeles varm – i själen. Om jag hade bott i hus och haft en stor enrétrappa eller altan hade jag absolut gjort nått sånt här till en glögg- eller vinterfest.

ANNONS
ANNONS

 

 

Men nånting jag brukar göra (och då vi inte har hus så passar det ju väldigt bra när jag tänker på det) är att sätta en massa glaslyktor i olika färger på en silverbricka. Det sprider ett mycket fint ljussken. Dels från allt färgat glas men även från reflektionerna som skapas i brickan. Enkelt och effektfullt.

 

  1. Supermysigt, det är alltid kul när butikerna gör det där LILLA extra. Superfint ljusfat, det skulle jag ha om jag bodde i hus och skulle ha vinterfest!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..