Massa ljuslyktor ger massa julstämning

Rantade runt en vända på stan och trillade in i en butik som säljer kläder och lite heminredning. I deras entré hade de ställt upp en massa ljuslyktor och tänt allihopa. Det var nånting med det här som jag föll för. Det är ju i sig inget revolutionerande men att det var så många gjorde mig alldeles varm – i själen. Om jag hade bott i hus och haft en stor enrétrappa eller altan hade jag absolut gjort nått sånt här till en glögg- eller vinterfest.

 

 

Men nånting jag brukar göra (och då vi inte har hus så passar det ju väldigt bra när jag tänker på det) är att sätta en massa glaslyktor i olika färger på en silverbricka. Det sprider ett mycket fint ljussken. Dels från allt färgat glas men även från reflektionerna som skapas i brickan. Enkelt och effektfullt.

 

  1. Supermysigt, det är alltid kul när butikerna gör det där LILLA extra. Superfint ljusfat, det skulle jag ha om jag bodde i hus och skulle ha vinterfest!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..