Jul hos Helena

Pepparkaka + glass = kärlek

Helena Lyth

Visst är det så? Vissa smaker passar extra bra ihop och jag tycker att pepparkaka och vaniljglass är en sådan bra blandning. Denna höst har det kommit ut glass med pepparkakssmak men varför inte gör den själv?

Låt vaniljglassen tina en aningens. Sen kan du välja om du vill krasa pepparkakor och vända i eller om du gör en cookie dough-glass och alltså kluttar i pepparkaksdeg. Hur smarrigt blir inte det då?? Eller så gör du små munsbitar med 2 pepparkakor och glass emellan som sandwichar. Slurp!

I dag är det halvdag på jobbet och jag, maken och barnen ska klä oss varmt och ut å leka, gå på kinarestaurang (ris med soja är barnens favvismat) och sen hem och fedagsmysa. Vad kan då passa bättre än lite glass som efterrätt??

 

Kommentera

Kommentera

Mums så gott :D

Emelie - Emelies Christmas http://emelieschristmas.blogg.se november 2, 2012 23:04 /

Svara

Hm..kakdeg i är ju genialt. Jag tycker ju då att degen nästan är godare än själva pepparkakorna. Tejpade glöggmuggar är också en strålande idé. Jag tejpade plastbestick häromdagen, vilket också blev snyggt. och det kan väl hända att jag köpte 3 rullar till idag..PS. Varför kan inte kommentarsfältet komma ihåg mig? Jag måste ju fylla i allt varje gång jag lämnar avtryck :(

Flipfloppan http://paradisetvsburen.blogspot.se/ november 2, 2012 17:26 /

Svara

Åh va mysigt det lät! :) Hoppas du får leka av dig riktigt ordentligt, det gäller att passa på ;)

sv: Tack fina du! :) Och så otroligt roligt att du har fått flytta hit till Amelia, STORT! :)

Emelie - Jul i Tomteverkstan http://julitomteverkstan.blogg.se november 2, 2012 17:23 /

Svara
ANNONS
ANNONS