Pepparkaka + glass = kärlek

Visst är det så? Vissa smaker passar extra bra ihop och jag tycker att pepparkaka och vaniljglass är en sådan bra blandning. Denna höst har det kommit ut glass med pepparkakssmak men varför inte gör den själv?

Låt vaniljglassen tina en aningens. Sen kan du välja om du vill krasa pepparkakor och vända i eller om du gör en cookie dough-glass och alltså kluttar i pepparkaksdeg. Hur smarrigt blir inte det då?? Eller så gör du små munsbitar med 2 pepparkakor och glass emellan som sandwichar. Slurp!

I dag är det halvdag på jobbet och jag, maken och barnen ska klä oss varmt och ut å leka, gå på kinarestaurang (ris med soja är barnens favvismat) och sen hem och fedagsmysa. Vad kan då passa bättre än lite glass som efterrätt??

 

  1. Hm..kakdeg i är ju genialt. Jag tycker ju då att degen nästan är godare än själva pepparkakorna. Tejpade glöggmuggar är också en strålande idé. Jag tejpade plastbestick häromdagen, vilket också blev snyggt. och det kan väl hända att jag köpte 3 rullar till idag..PS. Varför kan inte kommentarsfältet komma ihåg mig? Jag måste ju fylla i allt varje gång jag lämnar avtryck :(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..