Life by Leila
Annons

Tuff Selfie!

Life by Leila

Min svåraste Selfie hittills! I plankan på min brorsdotter Amanda. Två generationer träningsgalningar. Jag har precis fått gästträna på Actic för duktiga Amanda. Hon är grym och jag blir en så stolt faster.

20140416-144204.jpg

Vi stannade kvar efteråt och lekte lite tillsammans.

Kram Leila

Kommentera
Föregående artikel Instängd i en bu…
Annons

Instängd i en bubbla!

Life by Leila

Igår var jag och tränade styrketräning på ett gym i min hemstad Eskilstuna. Jag älskar att gå på gym och munhuggas, skratta och uppmuntras tillsammans med andra människor. Många av mina bästa vänner har jag träffat på gymmet och en stor del av min bekantskapskrets kommer därifrån. Igår på gymmet insåg jag att det är nya tider, jag log och skrattade med de andra på gymmet. Ingen hörde mig………… Alla var i sin egen bubbla med hörlurar och sjukt hög musik i lurarna.

Jag frågade en kille som man gör enligt god sed på gymmet ”Kan jag ta den här bänken, är du klar?” och han svarade ”Goddag Yxskaft”. Nästa fråga var till en kille med frågan om han kunde flytta sig lite för att jag skulle kunna ta fram vikterna jag behövde, han svarade också utan att egentligen höra min fråga. Där stod jag leende och kände att det är nya tider nu och det får man acceptera, även om jag tyckte att det var trevligare på min tid. Tur att jag kan ha roligt på egen hand och kan le åt mig själv i spegeln.

Tro inte att jag är någon pratande person som förstör för andra på gymmet, få människor är så effektiva som jag när det gäller träning. Det skadar aldrig att vara trevlig och dela ut leenden till varandra. Livet blir trevligare om vi ser varandra och ett leende blir som ringar på vattnet, det får oss alla att må bättre.

20140416-113443.jpg

20140416-113522.jpg<

Kommentera
Nästa artikeln Tuff Selfie!
Föregående artikel Är du med på Drö…
Annons

Är du med på Drömresan till Dubai?

Life by Leila
En dröm blir sann!
“Save the date” 25 Nov –1 Dec 2014 njut med oss på vår Drömresa till Dubai, vi bor på coola JBR Beach Walk, morgontränar med mig Leila på Stranden och Yogar med fantastiska Karin Rosell under bar himmel. Du ska få lära känna Dubai på mitt sätt, äta nyttigt och extremt gott, vi besöker mina smultronställen, shoppar alla julklappar och har långa lata dagar i underbart klimat på stranden.
I priset ingår flyg, boende i dubbelrum 5 nätter, stor frukostbuffé, all träning och Yoga, Workshops och föreläsningar.
Vi har förhandlat på plats i Dubai och fått det otroliga priset 11 900 kr inkl moms. Begränsat antal platser, så boka din resa via mail till mig. Betalningen delas upp i 2 delar. Flyget med Norweigan är bokat och klart(flyget går Tisdag kl 15.20, vi landar i Sverige på måndag morgon kl 06.00, den 1 Dec.
För mer info och anmälan så mailar du mig på leila@lifebyleila.se
En riktigt glad påsk, önskar jag dig! Vi ses på Drömresan.
Kram Leila
Kommentera
Nästa artikeln Instängd i en bu…
Föregående artikel Axelhävning perf…
Annons

Axelhävning perfekt för hemmaträning!

Life by Leila

Axlarna kan vara svåra att komma åt när man tränar hemma utan redskap. Då gör du Axelhävningar. Vill du göra det tyngre så sätter du upp fötterna på en pall eller ett bord.
Gör så här: Ställ dig som ett upp och nervänt V på tå. Sträva efter att ha rumpan mot taket. Sänk kroppen genom att böja på armarna, låt armbågarna sträva utåt åt sidan. Tänk dig att toppen på huvudet ska ner mot golvet. Sänk så långt du orkar och pressa dig upp igen. Som alltid aktiverar du och spänner magen. Lägg in den här övningen bland dina övningar du gör hemma eller på gymmet, otroligt bra övning som aktiverar mer muskler än bara axlarna. 

Kram Leila

Kommentera
Nästa artikeln Är du med på Drö…
Föregående artikel Hot Yoga!