Semestermys

Det är så härligt när barnen har sommarlov och vi vuxna är lediga. Inga tider att passa och det enda vi rättar oss efter är vädret. Vi är uppe sent och sover länge på morgonen. Barnen fiskar och om det nappar bra kan de hålla på i dagar. Ofta önskar jag livet vore så här för alltid. Speciellt  efter jag fick cancer så har jag en längtan av att bara hoppa av alla måsten. Tyvärr fungerar det ju inte så, barnen måste gå i skolan. Vi måste försörja oss och tyvärr måste man  tvätta, laga mat och städa.  Nu njuter jag desto mer istället av att bara vara.

Första aborren för sommaren, min man rensar och grillar. Vi andra äter.

Jag är en sån badkruka, kan inte ens komma ihåg eller minnas hur och när  jag blev det. När jag var yngre hade jag inga problem att komma i men nu tar det sån tid och oftast blöter jag bara fötterna, sen ger jag  upp. I Sverige alltså, i varmare länder där är det inga problem.

Lucas är inte rädd för sjögräs, han badar gärna där det finns extra mycket.

Moa är inte en badkruka, hon fryser aldrig.

Så gulliga i sina glasögon.

På kvällen åker vi in och kollar på Ice age 4, när reklamen är slut så undrar Lucas om vi kan gå hem. Lilla Lucas är inte så van vid att gå på Bio.
Jag tycker den är bra och barnen älskar den.

Såna dagar är toppen, mer av dom Tack!
Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..