Sjukgymnast för att bli frisk!

Inge Forchammer min sjukgymnast och vän är en underbar människa som hjälpt mig enormt mycket efter mina operationer. Hon kommer hem till mig och drar mig ur sängen om det behövs. Hon ger mig beting varje vecka och ser till att jag jobbar med hållningsövningar och stretchar ut musklerna som blivit korta av allt stillaliggande. Inge är ett stort stöd för mig och jag vända mig till henne med frågor eller för att stilla oro.

Inge ger mig min hållningstränare som jag ska jobba med hemma.

Inge ser till att jag kommer och tränar hos henne på Lidingö Fysioterapi, hon drar och masserar mig. Tack vare Inge kommer jag tillbaka mycket snabbare. Har du ont någonstans, gå och få  hjälp. Det är oftast saker man göra i vardagen som gör att man får ont och som är lätt att fixa till.

Känns konstigt att vara på gymmet själv utan att träna kunder.

Lidingös Fysioterapis fina gym, jag hyr gymmet av Inge till vissa av mina PT klasser mycket fräscht och bra gym.

Bara jag och min sjukgymnast i gymmet, full fokus på mig själv.

Tack Inge för allt och stor Kram

Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..