Anna-Karin i Skidskyttelandslaget!

Det knackade på dörren en dag och min Pappa som är här med min Mamma för att hjälpa oss ropade att jag hade besök.
Det var gulliga Anna-Karin Strömstedt som är med i skidskyttelandslaget hon var ute och tränade, då hon kom på att jag bor i närheten av hennes runda. Hon åkte rullskidor och cyklade hade hållt på i 3 timmar!! när hon tittade in hos mig.

Jag träffade Anna-Karin på Hälsokällan under ett träningspass i våras då vi blev ihop parade. Supergullig tjej som tränar på heltid ett pass på förmiddagen sen äta och sova. Ett pass på eftermiddagen. Jag skulle älska att ha det så, men jag har det bra som har träning som yrke.

Superstark vältränad tjej och så gullig! Anki Bromert och Martin Carboo står och hejar på hennes chins.

Anna-Karin and the cool gang, efter ett svettigt pass tillsammans.

Anna-Karin har varit med i skidlandslaget, men insåg efter ett tag att hon var väldigt duktig på att skjuta och byte bana.
När jag är tillbaka i form så ska jag försöka ta rygg på henne och köra i hennes träningstempo ett tag för att se hur det är att leva som elitidrottare.
Kram Leila

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..