Nätproblem!

Det är svårt med nätet där vi bor på Gotland! Om jag står på ett ben och lutar mig ut genom fönstret,  så kanske om jag har tur får jag lite mottagning. Jag gör fina inlägg som jag är nöjd med och så vips försvinner mottagningen och det går inte att spara. Charmen med landet är ju att det är just landet. Inga måsten, andra uppkopplingar eller tv tablåer som lockar. Jag sms:ade grannen och bjöd in henne till oss. Hon fick sms:et en vecka senare. Back to basic, jag bör gå till mina grannar och prata med dem lägga undan mobilen och inte blogga.
Vi lever så här,  vilket är väldigt härligt och mitt bloggande löser jag med stort tålamod och ett leende på läpparna när inläggen försvinner (ibland).

Annars är det underbart att bara vara, vi äter frukost i timmar, tar långa promenader, igår kväll satt vi ute efter middagen tills daggen kom
Mina föräldrar är här och ikväll hade vi vänner från Lidingö på besök.

Killarna i traktorn med Pappa!

Ännu ett inlägg som inte försvann, YES!!

Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..