TRX i Träd!

Jag måste tipsa om att köpa TRX, Multigym eller helt enkelt ett band med handtag som sitter fast i en karbinhake. Att träna på det här sättet ställer stora krav på många muskler samtidigt. Det får alla små stabiliseringsmusklera att arbeta och de viktiga djupa magmusklerna att aktiveras. Min sommarträning har aldrig varit bättre tack vare mitt band som jag fäster i ett träd. Just nu finns den på Stadium för 400 kr på Rea. En bra investering då den går att använda inomhus i en dörr, i en krok eller som jag har här på landet i ett träd.

Mitt multigym eller TRX i ett träd. Spänn magen och låt kroppen falla bakåt med böjda knän. Vänd rörelsen när din hand nuddar marken.

Ställ dig upp och sträck på kroppen. Upprepa 10 -15 ggr per sida.


Enbensböj eller pistol som det kallas är en grymt effektiv och bra övning. Gör 12 st per ben.

Rumplyft hängande i banden, gör 15-20 st.

Upprepa alla övningar 3 ggr  utan vila emellan. Jag återkommer med överkroppsövningar. Det är coolt att hänga!

Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..