Gulddressen!

Jag har en träningsoutfit som är väldigt speciell. Det är löparkläder från Casall, byxor, topp och jacka allt i guld. Den är supercool men jag har ändå svårt att se mig själv springa omkring i skogen i denna guldstass. Jag har haft den på några event men då måste jag byta ut byxorna till en annan färg, hela setet går liksom inte även om det är häftigt. I USA hade jag förmodligen inte känt mig konstig alls men här hemma blir det för mycket guld. Jag chockade mina kompisar en kväll och dök upp i denna guldfärgade outfit en vanlig vardagskväll i trädgården.

Min guldress, byxor, topp och jacka.

Jag gillar min gulddress, vet bara inte när man ska använda den? Moa och Matilda gör mig sällskap.

Jag har den med mig till Gotland och kommer att ge mig ut i skogen så får och kor kan njuta av lite guldflärd.

Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..