Marlene en ängel!

På båten till Gotland så läste jag M Magazin där Marlene som driver Aktiv hälsa är med i en artikel. Jag har skrivit om Marlene förut, hon tog sig tid att träffa mig och hjälpte mig att hantera faktum att få stomi igen. Hon delar med sig på ett underbart sätt och visar upp sin kropp och sin stomi, vilket jag är säker på kommer att hjälpa många. Under min cancerresa har jag träffat många människor som hjälpt mig på ett otroligt och givmilt sätt. Marlene Gustawson är en av dem.


En annan är min granne, Anna Sandberg som kom ner med mat till mig och min familj varannan dag efter min operation. Hon hade gjort matlådor som räckte i två dagar. Om maten inte passade barn så hade hon gjort något annat till barnen. Det låg små lappar till min man i varje kasse, med instruktioner hur han skuille värma upp eller tillaga maten. Två dagar senare så kom hon ner med en ny laddning.  Jag hade så svårt att äta denna period så hennes fantastiska matlagning räddade livet på mig. Tack vare den så fick jag i mig de kalorier jag behövde.

Anna, min räddare i nöden. Jag är evigt tacksam för din insats!

Jag har så ofantligt svårt att be om hjälp och jag tror att många är likadana som mig. Det man verkligen behöver i en sjukdomsperiod är hjälp med vardagliga saker som matlagning och handling. Men det är svårt att be någon om det. Jag har många goda vänner som stöttat mig men några har klivit fram och aktivt hjälpt till på ett fantastiskt sätt. Det är svårt som vän att veta vad man ska göra och det är nog olika för alla. Jag känner stor tacksamhet mot många människor. Framför allt mina föräldrar som hjälpt oss med barnen och tillsammans med min man fått dem att leva sitt liv som vanligt, trots en Mamma på sjukhus.

Kram på er
Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..