Semester=Tid att träna!

Om man rör på sig så kan man unna sig de där extra härliga njutningsfulla godsakerna utan att känna att man tappar form eller att man kanske inte borde. Vi måste unna oss att äta det vi vill, inte alltid men vid speciella tillfällen som t ex semester. Jag unnar mig glass, fikabröd och godis för att jag känner att jag vill det. Jag rör på mig regelbundet och ser till att muskel och konditionsträna flera ggr per vecka. Jag äter nyttigt under semestern och strävar alltid efter att få i mig rätt mängd vitaminer och mineraler, men om jag vill ta en glass eller flera så gör jag det. Det är en fantastisk känsla att träna på morgonen och sen äga dagen, speciellt på semestern.

Intervaller tillsammans barn, hundar och vuxna.

Vi tränar tillsammans hela familjen och grannarna är också välkomna. Här kör vi en serie övningar på tid.

Rumpup. Benövning med bra rörlighet.

Borsowgång, djupa långa utfall som tar otroligt bra på lår och rumpa.

Situps, chrunches och rumplyft i salig blandning.

Gemensamt för alla att är det är så skönt när vi är klara. Jag lovar att semestern blir ännu skönare om du tränar lite också.
Kram Leila

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..