Moa fyller 9 år!

Min lilla tjej Moa fyllde Nio år, tiden går så fort. Hon är mitt första barn och med henne förändrades livet rejält. Jag trodde inte man kunde älska någon så mycket, allt annat som fyllde livet och var viktigt blev helt plötsligt ointressant. Jag trodde att när man fick barn så var det inga problem att träna på som vanligt. Att ta med en bebis in på gymmet är inte ok på de allra flesta ställen. När bebisen är fyra månader så kan man lämna in på barnpassningen men det var inte heller så lätt. Jag ammade först så Moa var nöjd och då kräktes hon istället eller bajsade. Då ropade de från barnpassningen och man fick springa in och torka kräks eller byta blöja eller kanske amma.

Jag gav upp ganska snart och det var då jag började träna utan gym med Moa i vagnen i skogen eller på en lekplats eller varför inte på en busshållplats. Det blev en sport att hitta på bra och effektiva träningspass utan en maskinpark eller en massa vikter.

Jag älskar fortfarande att träna på gym men är inte låst till en lokal utan tror (vet)  att det är fantasin som sätter gränser inget annat.

Min lilla tjej som nu är nio år!

Vi har ett stort kalas på Gotland och bjuder alla grannar, det går åt mycket kaffebröd.

Pappa Anders tårtor, varje år gör han tårtor med barnen. Ny smak varje år.

Födelsedagsbarnet som längtat efter den här dagen väldigt länge.

Vilken härlig dag vi fick med fint väder och många gäster.
Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..