Crossfit Jessica

Idag var min väninna Jessica Clevenvik på besök med sina barn. Hon hade med lite rester hemifrån och jag använde mina rester så fick vi ihop en god lunch.

Vi passade på att träna ihop Jessica är Superfit och tävlar i crossfit. I September tävlar hon i Nordic crossfit games, jag måste dit och titta.

20120814-230947.jpg

Vi värmde upp och tränade rörlighet med pinnar, det går bra med en kvast, mopp eller kratta.

20120814-230925.jpg

Att sitta på huk med raka armar och stabil mage är en otroligt bra rörlighetsövning.

20120815-193858.jpg

Jessica provar mitt snakerope som jag har i trädgården och använder ofta i min träning.

20120815-194142.jpg

Jessica är en heltidsarbetande 3 barns mor. Hon sköter sin träning enkelt och effektivt, ibland hemma i vardagsrummet.

Tack för en mysig dag, kram Leila

 1. Hej Leila! Tack för en super blogg om bla hemmaträning. Så mycket man kan göra hemma. Är nyfiken på ditt snakerope. Vilken typ av rep rekommenderar du och hur långt bör det vara Jag gillar övningar där jag får jobba med större delar av kroppen och sammtidigt får upp pulsen :-). Mvh Anneli

  1. Mitt rep är 15 meter och ganska otympligt om man ska ha det inomhus, men den är grymt kul att träna med. Det finns en annan variant som
   kallas anaconda som är kortare och har ett motstånd. Den kan du jobba 2 personer med.
   Kolla in Spartans hemsida de har mycket roliga saker. Jag är galen i övningar där hela kroppen arbetar, mer sånt.
   Kram L

 2. Tack Leila, ska forsoka jobba pa nagot kort ofta istallet for inget alls om jag inte kan fa in mellan40-60 minuters pass. Tack igen.

  1. Jag har tack och lov ingen erfarenhet av kvinnomisshandel men känner att det är ett väldigt bra ämne att ta upp.
   Ni läsare som har erfarenhet och vill dela med er, gör det för att hjälpa andra.
   Kram L

 3. Hej, jag har nyligen upptackt din blogg pa Amelia. Jag bor i Portugal och missar mycket av vad som hander i Sverige. Men laser regelbundet Amelia.se och nar jag har tur och mamma skickar en tidning, sa blir det i papers format ibland ocksa. 🙂
  Jag alskar (vanligtvis ) att trana, springer, ga pa gymmet och vill borja yoga ocksa. Men den senaste manaden har jag helt tappat greppet. Har ingen motivation, aven fast jag vet att det far mig att ma battre. Bada barnen har sommar lov och vi har inga barnvakter och jag jobbar halvtid. Har tappat gnistan… Hur far jag tillbaka den? Tack.

  1. Börja med att sänka din ambitionsnivå, gör ett kortare pass än du normalt skulle göra. Ibland gäller det att hitta viljan när man tappat motivationen. Det här är samma vilja som får dig att gå upp ur sängen på morgonen. Ta på dig träningskläderna ge dig iväg ut och spring även om hela du säger nej. Efter en liten stund reagerar kroppen positivt och motivationen kommer tillbaka med full kraft. Alla lyckohormoner som utsöndras kommer att få dig att känna dig glad och nöjd. Nästa gång kommer det att gå lättare och gången på det ännu lättare osv.
   Fokusera på känslan efter ett pass och gå in i den känslan.

   Lycka till/ Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..