Bra lunch!

När jag är inne i stan (Stockholm) så passar jag alltid på att köpa med mig en god lunch hem. Jag är väldigt imponerad av Melanders Fisk idé att komponera sin egen sallad. De har sin lilla servering inne i Östermalmshallen. Du får välja proteinkälla kött, fisk, fågel, ost och skaldjur. Sen väljer du salladstyp blandad eller isberg. Därefter väljer du kolhydratkälla Qinoa, bulgur, råris, osv. Efter det kommer tillbehören som kan vara variera mellan parmesan, sparris, kronärtskocka, feta ost och ägg. Sist får du välja dressing om du vill ha någon. Allt läggs i en stor plastskål som personalen blandar salladen i.

Allt blandas i de här plastskålarna innan de häller över den i min låda.

Min färdiga goda nyttiga och mättande sallad med extra allt!

Vill du äta en nyttig och näringsrik samt mättande lunch eller middag så rekommenderar jag Melanders Fisk!

Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..