Vardagsmotion!

19 augusti 2012 2 kommentarer
Vardagsträning

Jag strävar varje dag efter att röra mig naturligt så mycket som möjligt. När jag dammsuger, gör jag det som om det gällde livet. Ska jag hämta något i bilen så spurtar jag dit. När jag går uppför trappen tar jag två trappsteg i taget. Att gräva är en favorit, kratta löv och plocka fallfrukt likaså.

20120818-174513.jpg
Jag är alltid frivillig att klippa gräset, det är jobbigt och det blir så fint. Perfekt vardagsmotion.

20120818-174931.jpg
Bensinstopp med bara en liten fyrkant kvar, inte optimalt. Det ser ut som en dålig frisör har varit framme.
Kram Leila

2 kommentarer

Hej Leila! Vill bara säga att jag läser din blogg dagligen och blir alltid lika inspirerad av dina träningstips! Oavsett om det är vardagsmotion eller annat! Det är till exempel du som är orsaken till att jag det idag kom en förpackning med TRX-band på posten! 🙂 Kram Emma

Vad roligt Emma, mycket nöje med din TRX jag har haft stor nytta av min. Kom ihåg att det
är bara fantasin som sätter gränser.
Kram Leila

Skriv en kommentar