Vardagsmotion!

Jag strävar varje dag efter att röra mig naturligt så mycket som möjligt. När jag dammsuger, gör jag det som om det gällde livet. Ska jag hämta något i bilen så spurtar jag dit. När jag går uppför trappen tar jag två trappsteg i taget. Att gräva är en favorit, kratta löv och plocka fallfrukt likaså.

20120818-174513.jpg

Jag är alltid frivillig att klippa gräset, det är jobbigt och det blir så fint. Perfekt vardagsmotion.

20120818-174931.jpg

Bensinstopp med bara en liten fyrkant kvar, inte optimalt. Det ser ut som en dålig frisör har varit framme.
Kram Leila

  1. Hej Leila! Vill bara säga att jag läser din blogg dagligen och blir alltid lika inspirerad av dina träningstips! Oavsett om det är vardagsmotion eller annat! Det är till exempel du som är orsaken till att jag det idag kom en förpackning med TRX-band på posten! 🙂 Kram Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..