Nästa vecka Startar höstens träning!

Nästa vecka kör mina instruktörer igång höstens träning här på Lidingö och i Täby. Det går jättebra för våra grupper och kunderna är så engagerade och underbara att jobba med. Vi jobbar med Personlig Träning i Grupp och kunderna är bokade i samma grupper varje vecka vilket gör att vi vet vilka som kommer på varje pass. Det gör att vi får en relation med alla kunder och vet vilka skador eller behov en specifik kund har.

Vi tränar nästan 150 kunder per vecka. Vissa klasser är för Girls Only (endast tjejer) vilket fungerar jättebra, de är som stora kompisgäng som ramlar in och har lärt känna varandra under den tid de tränat i samma grupp. Det finns också 7 st PT klasser per vecka som är blandande både killar och tjejer är välkomna . Våra kunder är från 16 år upp till 63 år och det passar verkligen alla eftersom vi kan skräddarsy efter kundens behov.

Ett helt pass utan redskap på ett event! Glädjen i passet går inte att missa. Foto: Fanny Oldenburg

Alla jobbar på olika stationer som i en cirkel, var och en för sig. Vi varierar och växlar mellan Tabata samt andra intervaller.

Vi tränar styrketräning med tyngder och med kroppen som egen vikt allt varvat med kondition och balansövningar. Denna typ av träning är extremt effektiv både vad det gäller att bygga muskler, bränna fett och förbättra din kondition.

Vi blandar fria vikter med maskiner.

Boxjump = upphopp på låda. Effektivt och konditionshöjande.

Känner du någon som bor på Lidingö el Täby så tipsa dem om vår träning. Vi har många kunder som bor i Stockholm och åker över till Lidingö för att träna. På www.lifebyleila.se hittar du mer info.

Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..