Lidingö Triathlon

I söndags var det Triathlon här på Lidingö, banan går förbi precis där jag bor och jag var ute och hejade i skogen.
För fem år sen var jag med själv och det var superjobbigt men också superkul. Det häftiga var att jag var tvungen att träna på ett annat sätt än jag brukar. Jag fick nöta på cykeln mil efter mil i skogen och försökte kapa minuter. Det viktiga för mig var att vänja kroppen vid att byta från cykel till löpning, de första kilometerna sprang jag som om jag inte har någon knäled. Jag simtränade också men det är verkligen inte min gren. Skulle behöva gå på simkurs i några veckor för att få allt att sitta.

Starten! Simningen först.

Upp ur vattnet av med våtdräkten på med skor och hjälm, sen i väg på cykel.

2 mil väldigt kuperad cykling och jag tycker att nedför är svårast.

Jag kan varmt rekommendera att anmäla sig till ett litet Triathlon som det här på Lidingö. 750 meter simning i vågigt vatten, 2 mil cykling i terräng och 5 km löpning. Det är extremt kul att träna inför ett sådan mångsidig tävling.


Sista bytet är från cykel till löpning, av med hjälmen och spring i 5 km.
En stor eloge till alla som kämpade på i söndags.
Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..