Utförsäljning!

Idag var jag på Casalls utförsäljning, jättebra priser på massor av kläder.

20120824-223009.jpg

Tyvärr är jag dålig på att göra klipp när det är Rea. Jag gör konstiga köp som jag aldrig skulle ha gjort om det inte var just ordet utförsäljning inblandat.

20120824-223125.jpg

Idag var det så mycket kläder att jag blev helt svettig och orkade inte ens titta, rafsade lite planlöst i några högar.

20120824-234537.jpg

Höll på att köpa samma jacka som jag redan har i en annan snarlik färg, men jag kom till sans innan jag begick mitt vanliga fel. Jag fick tag i ett hopprep och några gummiband som jag köpte. Hoppa rep gör jag inte just nu, dåligt köp!! Hemma hade jag redan en uppsättning med gummiband. Utförsäljningar är min sämsta gren, tyvärr.
Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..