Utan magrutor?

Jag har aldrig strävat efter magrutor eller en perfekt kropp för mig är det inte värt tiden eller hysterin kring maten för att få fram magrutor eller de riktigt stora musklerna. Jag är nöjd med att känna mig stark och vet att min kropp tar mig framåt utan att gå sönder. Att känna att jag kan springa utan problem och att jag kan prova på de idrotter jag vill är fantastiskt.

Efter min cancer så har jag funderat mycket i de här banorna och kommit fram till att det enda som är viktigt är att jag är lycklig och har en kropp som bär mig genom livet och inte hindrar mig  från att göra det jag vill. Det gäller att kämpa för att ta sig dit det går inte av sig själv.

En väldigt sargad mage som sitter på en lycklig person.

Jag känner mig ganska handikappad med min stomipåse,  men de senaste veckorna har jag jobbat mycket med den mentala biten och känner att det löser sig oavsett vad som händer längre fram. Jag lever och jag kan använda min kropp till väldigt mycket ändå.

Även om jag inte har magrutor utan massor av ärr och påse så är jag lycklig och kan njuta av livet.

Jag har fortfarande dålig humor.

Barnens kusiner från England påpekade att det står UTFIS eller INFIS i alla våra garage. Kan inte åka förbi en sådan skylt längre utan att skratta hjärtligt.

Träna din kropp för att orka leva och göra det du vill. Ät nyttigt men unna dig också att njuta av livet.

Kramar Leila

 

 

 1. jag tror att om vikten stannar pa hur man mar istallet for hur man ser ut, sa ar man pa ett bra stallet mentalt. Jag ligger mitt emellan nagonstans men jobbar pa det.

  Alskar kommentaren om Infart och utfart, har aldrig tankte ”in fart” och ”out fart”. 🙂 Gav mig ett harligt morgon fniss. Tack!

  1. Visst är den rolig, skrattar varje gång jag ser en sådan skylt!!
   Den perfekta kroppen är inget att sträva efter. Att vara sund och använda kroppen till det den är gjord för skapar en mental balans.
   Ha det bäst!
   Kram Leila

 2. Hej! Måste få säga att din mage inte alls ser sargad ut, utan väldigt tjusig!! En stor del tror jag ligger i ens eget tankesätt kring stomin, tror jag. Det är snart två år sen jag fick stomi, vilket ledde till ett liv med mycket bättre livskvalite! Är tacksam för varje dag som jag får må bra, visst har jag mina dåliga dagar också, men jag försöker tänka positivt och älska mig själv MED stomipåse. Tack för en väldigt trevlig blogg och för att du delar med dig av dina tankar! Mvh Anna

  1. Tack Anna, jag är nöjd med min mage
   Och alla är ärr för utan dem kunde det ha gått väldigt illa.

   Härligt att höra att du mår bra med din stomi, det är ändå otroligt att det går att göra på det här sättet. Många med tarmsjukdomar har fått ett bättre liv. Vi med cancer hade inte överlevt utan påsen. Tack för att du hörde av dig!
   Kram Leila

  1. Jag behövde gå oftare och oftare på toa, och kände mig ofta svullen. Det som gjorde att jag sökte hjälp var att jag såg blod i toaletten. Man kan absolut träna beroende på hur man mår. Rörelse är nästan alltid positivt och påskyndar läkningen samt hjälper patientens psyke. Kroppen utsöndrar hormoner vid träning som får oss att må bra! Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..