Förnya träningsgarderoben!

Idag tog jag ett snabbt varv på stan efter att ha varit på Karolinska och träffat min läkare. Jag kollar alltid på samma saker märker jag, jeans och träningskläder. Det som är glädjande är att många kedjor har börjat med egna träningskläder och ganska schyssta sådana. För många år sedan så var det hopplöst att köpa något annat än de stora märkena eftersom kvaliten var så dålig. Plaggen tappade form, blev noppiga och såg helt enkelt risiga ut på väldigt kort tid. H&M ryckte upp sig först och kom med flera toppenkollektioner i rad, sen kom en liten svacka igen men nu verkar de vara tillbaka.

Du kan enkelt förnya en dina träningskläder med att köpa en ny färgglad träningstopp/behå som tittar fram under din vanliga topp. Det lyfter en outfit enormt. Just nu finns det många att välja på i olika varianter och med många olika supersnygga färger.

De här finns på H&M.

Gina Tricot hade också kommit med några bra alternativ och framför allt så var kvaliten bättre på denna kollektionen än den förrra.

Snygga färger som kan titta upp under din träningstopp.

Snygg topp med en otroligt skön färg.

Det behöver inte kosta en förmögenhet längre nu går det att komma över bra kläder till priser som de flesta kan klara av. Jag har mina favoritmärken såklart som jag lyxar till med ibland men jag blandar ofta upp med ett budget alternativ.

Kram Leila

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..