Från Gåstol till löparskor!

Annonsen laddas.

För 3 ½ månad sen gick jag omkring i det här vrålåket. Jag gjorde en stor bukoperation för att få ta bort en del av min tjocktarm, min livmoder och äggstockar samt för att få stomi. Strax efter den här bilden togs så svimmade jag av att bara stå upp. Detta följdes av hjärnhinneinflammation och när den hade lagt sig så fick jag tarmvred.

Med mitt vrålåk på Karolinska! Att stå själv gick inte.

Idag sprang jag 5 km för första gången sen i Maj, vilken härlig känsla! Efteråt i alla fall! Som jag längtat efter att få ge mig ut på mina älskade rundor. För mig är det både återhämtning, meditiation, träning, naturupplevelse och komma på bra ideér verkstad. Jag har jobbat långsamt och sprungit små korta rundor för att lyssna på kroppen. Nu jäklar är jag här igen!!

Stannade för att ta ett kort på en mycket nöjd människa!

Man kan inte bli annat än lycklig över att få vara i naturen och känna att man lever och kan använda sin kropp. Jag har en bra bit kvar men är på god väg.

Underbart vacker morgon, luften var full av syre och solen sken från en blå himmel.

Jag sprang väldigt långsamt och började med att gå för att värma upp och avslutade med att gå för att varva ned. Men ändå, det kändes underbart. Jag har tur som bor nära en massa bra löpspår, jag kan välja och vraka beroende på vad jag känner på för dagen.

Lidingöloppet och Bosöns spår går förbi mitt hus, bara att välja!

Vill du komma igång så ta rygg på mig! Börja med små korta löpturer varvat med gång. Ta det lugnt när det gäller löpning är det bara dumt att stressa på. Nu ska jag köra min runda i några veckor och försöka att långsamt förbättra tiden. Häng på mig nu!

Kram från Leila med skön känsla i kroppen!    Nu kör vi!


Heja! Du ar verkligen en super inspirations kalla! Tack! Jag haller med, mina rundor (aven fast de ar fa just nu) ar som meditation, balsam for sjalen. Ha en super helg!

Tack själv, fortsätt springa och se det som en underbar stund bara du, din kropp och din hjärna. Kram Leila

Hej! Jag ligger med hjärnhinneinflammation nu. Det känns som man aldrig kommer bli bra. Så fort man e uppe känner ja tryck i huvudet och jag blir jätte yr. Hur lång tid tog det innan du blev bra? Detta känns ju hopplöst:( jag är som dig i vanliga fall. Älskar att röra på mig!! Kram

Aj jag vet precis hur ont du har. Jag hade tur, det vände efter en vecka. Kräktes
så mycket bara att jag blev uttorkad. Har fortfarande känningar i huvudet och är ljud och ljuskänslig.
Hoppas det vänder för dig snart!
Kram Leila

Men så kul ! Va´skönt för dig att det äntligen har vänt ordentligt 😀

Du har kämpat på bra o nu kom belöningen!
Kram ♥

Tack söta, läste att du är på G själv. Vad härligt Carina, tveka inte att fråga mig om du behöver råd!
Kram Leila

Vad härligt! Jag blir alldeles tårögd när jag läser dina berättelser. Kram

Tack, det ligger många tårar bakom en sån här resa. Men målet finns alltid som en ledstjärna. I oktober ska jag opereras igen, då är det bara att sätta nya mål. Kram Leila

Skriv en kommentar