Från Gåstol till löparskor!

För 3 ½ månad sen gick jag omkring i det här vrålåket. Jag gjorde en stor bukoperation för att få ta bort en del av min tjocktarm, min livmoder och äggstockar samt för att få stomi. Strax efter den här bilden togs så svimmade jag av att bara stå upp. Detta följdes av hjärnhinneinflammation och när den hade lagt sig så fick jag tarmvred.

Med mitt vrålåk på Karolinska! Att stå själv gick inte.

Idag sprang jag 5 km för första gången sen i Maj, vilken härlig känsla! Efteråt i alla fall! Som jag längtat efter att få ge mig ut på mina älskade rundor. För mig är det både återhämtning, meditiation, träning, naturupplevelse och komma på bra ideér verkstad. Jag har jobbat långsamt och sprungit små korta rundor för att lyssna på kroppen. Nu jäklar är jag här igen!!

Stannade för att ta ett kort på en mycket nöjd människa!

Man kan inte bli annat än lycklig över att få vara i naturen och känna att man lever och kan använda sin kropp. Jag har en bra bit kvar men är på god väg.

Underbart vacker morgon, luften var full av syre och solen sken från en blå himmel.

Jag sprang väldigt långsamt och började med att gå för att värma upp och avslutade med att gå för att varva ned. Men ändå, det kändes underbart. Jag har tur som bor nära en massa bra löpspår, jag kan välja och vraka beroende på vad jag känner på för dagen.

Lidingöloppet och Bosöns spår går förbi mitt hus, bara att välja!

Vill du komma igång så ta rygg på mig! Börja med små korta löpturer varvat med gång. Ta det lugnt när det gäller löpning är det bara dumt att stressa på. Nu ska jag köra min runda i några veckor och försöka att långsamt förbättra tiden. Häng på mig nu!

Kram från Leila med skön känsla i kroppen!    Nu kör vi!

LOADING..