Dagen D!

Idag är det dags att röntga tarmen. De letar efter cancermetastaser (spridning) och fyller tarmen med kontrastvätska för att se om den är hel eller om det finns något läckage någonstans.

20120914-091242.jpg

Den här dagen har jag skjutit framför mig sen operationen i Maj. Är det hål i tarmen så får jag stomi för alltid, är det inga hål så tar de bort stomin.

Det viktiga är att det inte finns någon cancer kvar. Att leva med stomi går men jag har fått jobba hårt med min självbild. Jag får alla svar om en vecka. Tills dess så kör jag Act as if!Låtsas som om problemet inte finns. Det fungerar för mig då kan jag vara glad och lycklig istället för orolig och nedstämd.

20120914-091411.jpg

Smile like you mean it! Så här kul tycker jag uppenbarligen att det är att åka fram och tillbaka i en röntgenapparat med en pip i rumpan!

Ha en skön helg! Njut av att du lever, det ska jag göra.
Kram Leila

LOADING..