Dagen D!

Annonsen laddas.

20120914-091242.jpg

Idag är det dags att röntga tarmen. De letar efter cancermetastaser (spridning) och fyller tarmen med kontrastvätska för att se om den är hel eller om det finns något läckage någonstans.

Den här dagen har jag skjutit framför mig sen operationen i Maj. Är det hål i tarmen så får jag stomi för alltid, är det inga hål så tar de bort stomin.

Det viktiga är att det inte finns någon cancer kvar. Att leva med stomi går men jag har fått jobba hårt med min självbild. Jag får alla svar om en vecka. Tills dess så kör jag Act as if!Låtsas som om problemet inte finns. Det fungerar för mig då kan jag vara glad och lycklig istället för orolig och nedstämd.

20120914-091411.jpg
Smile like you mean it! Så här kul tycker jag uppenbarligen att det är att åka fram och tillbaka i en röntgenapparat med en pip i rumpan!

Ha en skön helg! Njut av att du lever, det ska jag göra.
Kram Leila


låter faktiskt inte så roligt den där undersökningen verkar föga upplyftande bara att genomföra den och sedan gilla läget. håller tummarna att det inte kommit några metastaser och att du får bli av med stomin. Ha en skön helg själv ska jag både jobba och njuta av livet i helgen! Elin

Håller tummarna för allt är bra! Jag har börjat prova As if också….fast då på desto mindre bekymmer. Men det hjälper.Tänker på dig!

Hoppas att det gick bra! Håller tummarna här! Verkar vara ett smart Act as if. Det går ju inte att förutbestämma vad proverna skall visa innan.

Leila du är och förblir för många av oss en förebild och ett levande bevis på att ta vara på här och nu är det som är viktigt.

Kram Anna-Lena

Bra inställning du verkar ha. Ska försöka tänka så också (utan att känna att jag försöker lura mig själv). Väntar också på provsvar. Inte mig själv dock men för tre nära och kära…

Skriv din kommentar här! Dum , spiro spero = Så länge jag andas , hoppas jag…
Det är mitt mantra , befinner mig i en liknade situation som du..tjocktarmscancer, metastaser i levern…cellgifter för att de ska minska….
så varje dag säger jag…dum , spiro spero….
Må allt gott hända dig..kram berita

Må allt gott hända dig Berita! Dum, spiro, spero så rätt. Ge dig aldrig! Många kramar Leila

Skriv en kommentar