240 st Utfallshopp!

Det känns i rumpan vill jag lova. I Tisdags instruerade jag 2 PT pass efter varandra och eftersom jag gillar att vara aktiv och peppa folk genom att vara extremt på och göra övningarna med dem, så fick jag ihop 240 st Utfallshopp.

Det konstiga är att jag hade enorm träningsvärk i axlarna idag och hur jag än funderade så kunde jag inte komma på varför.
Då slog det mig att jag föreläste för ett företag igår och körde handduksträning med dem. Det fungerar så att mitt i deras konferens så gör vi en Hälsopaus. Jag berättar lite om vikten av att andas rätt, varför det är viktigt med rörelse och hur enkelt det kan vara att faktiskt få till träning utan att ens byta om.

Med en handduk eller Sjal så kan du träna armar, axlar, mage och rygg.

Idag har jag enorm träningsvärk i axlar och triceps bara av att använda en handduk eller sjal. Träning är ju egentligen enkelt

all träning som blir av är bra träning. Se till att den blir av bara.

Jättekul att engagera människor!

Jag återkommer med ett helt träningspass med sjalträning.

Kram Leila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..