Blog Awards 2012

Igår kväll så var det dags för Blog Awards (Blogg Galan) 2012. Jag hörde inte till de nominerade men kände att det kunde vara kul att åka dit och mingla lite och titta på det unga vackra folket.

Jag åkte på galan med min kompis Charlotta Wågert en otroligt duktig entreprenör med många järn i elden. Hon driver en egen bloggplattform, Loppi.se samt gör WeRfamily event och mycket mer. Hon bloggar om livet som nybliven 3-barns mamma, de sista två är tvillingtjejer som föddes för ca 6 månader sedan.  Charlottas Blogg

Snygga nyblivna 3 barns Mamman Lotta Wågert!

Otroligt vad piffiga och fina alla är, jättekul att bara stå och titta på perfekta frisyrer och sminkningar. Vinnare av tränings och hälsokategorin blev PT Fia som bloggar för Vecko Revyn som också är de som håller i själva galan.

Molly Sandén vann kategorin som årets nykomling!

Så snygg och dessutom väldigt trevlig, sjunger fantastiskt gör hon ju också vilken härlig tjej.

Maria Montazami höll i prisutdelning, jag kände som om jag var pygmé brevid henne. Då hade jag ändå höga klackar.

 Maria Montazamis dotter Zarah vann kategorin årets Internationella blogg. Maria var jättetrevlig och gullig samt väldigt lång.

Helt nykter men med felknäppt jacka, bra där Leila!

Röda mattan och jag umgås inte särskilt ofta även om det är kul när det händer. Ska öva på knäppningen nästa gång.
Lotta gick ifrån sin Iphone på tunnelbanestationen och någon ärlig underbar människa lämnade in den till spärrvakten. Någon inom Sl åker till spärrvakten och hämtar den till sitt kontor.

Herr Upphittarinsamlaren på SL Tusen tack till dig!

Vi ringde och ringde på Lottas nummer och slutligen svarade denna man som mötte upp oss på T-centralen och mot beskrivning fick Lotta tillbaka sin Iphone. Tack för en härlig kväll, tack Herr SL och Tack till Blog Awards!

Kram Leila

 

  1. Tack för i går kära du! Jag är typ kär i SL mannen och funderar på om man kanske kan nominera privatpersoner till Nobelpriset eller nått?!
    Jag Tycker att vi borde varit nominerade i äldst på galan alt minst foundation kategorin. Där hade vi slagit på stort! Och ja, Maria Montasami, som för övrigt verkar helt ljuvlig, är fanatiskt inte helt olik en manlig transvestit… Puss på dig! Charlotta (blogg.loppi.se/ecochicas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..