2 minuter-gilla läget!

Igår hade jag ambitionen att träna på förmiddagen, åka på ett läkarbesök på KI och jobba med min bokföring.

Körde den klassiska ”jag ska bara” så när jag äntligen började träna hade jag bara 2 minuter på mig.

Det är lätt att bli arg på sig själv i sådana situationer. Jag valde en annan väg och gjorde 2 fantastiska, effektiva och hängivna minuter. Gilla läget och tänka att All träning som blir av är bra träning!!
Imorse fick jag till 30 minuter riktigt bra träning. In i duschen och ut i skogen för att heja fram löparna på Lidingöloppet!!

20120929-171914.jpg

Jag står alltid och gråter, för att de är så duktiga och jag skriker och hejar så min familj skäms.

20120929-181515.jpg

Här är några av de första 20 efter halva sträckan 15 km, deras tempo är imponerande!

20120929-181648.jpg

Vädret var riktigt bra, några regnstänk, gott om syre i luften och lagom varmt.

Grattis till alla duktiga löpare, imorgon ät det barnens tur.

Kram Leila

  1. Cyklade du måhända runt och sjöng kring jägarstigen på Lidingö?! Barnlåt. För nu när jag ser dig på cykeln känns det som att jag såg dig. Isåfall såg jag ju någon urcool människa idag då ju, utöver min man förstås som sprang loppet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..