Barnens Lidingölopp!

I Söndags var det dags för Barnen att springa Lidingöloppet. Lucas 4 år skulle springa sitt första lopp någonsin och han var jättetaggad inför sitt Avlopp som han kallar det. Han berättade för alla att han skulle springa Avloppet. Moa och Max har sprungit förut och i skolan har de förberett barnen på ett perfekt sätt genom att köra olika lopp med dem.

Lucas spurtar mot mål!

I Lucas ålder får föräldrarna springa med barnet, ingen i min familj ville stå över så Lucas hade mycket positiv pepp framförallt från sina syskon. De små springer 1,7 km vilket är ganska långt för så små ben.

Max blir omplåstrad i sjukstugan efter sin vurpa.

Max var så laddad och allt gick jättebra tills han ramlade och slog upp sina knän. Men han fullföljde loppet och var nöjd med sin insats. Jag var väldigt imponerad över hans inställning.

Moa stolt och nöjd efter Loppet.

Moa lyckades ta sig igenom hela loppet utan att ramla och fick en bra tid som hon var jättenöjd med. Det känns som att nästan alla familjer på Lidingö genomför något av loppen, vilket är underbart.

Lerigt värre! Alla skor fick skrubbas utomhus och sen in tvättmaskinen.

En jättehärlig dag för oss alla, uppehåll och solen tittade fram då och då. Tack till Avloppet för denna otroliga apparat med 40 000 löpare och 100 ooo åskådare.

Kram Leila

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..