Kompis Kram!

Vi var nio tjejer som skulle göra tjejklassikern tillsammans, mina girls från Eskilstuna och jag. Jag är en slöfock när det gäller att åka till tävlingar, fixa boende, planera resan och resvägen. Det är det värsta jag vet, jag hakade på direkt när vi skulle göra det tillsammans. I vårt gäng ingår Tina (vår reiseleiter) som är ett organisatoriskt geni. Tillsammans med henne blir jag ännu sämre på att planera resan, då jag vet (förlåt Tina) att hon ser till att alla kommer med och har någonstans att bo och äta.

Med Tinas hjälp har jag åkt skidor i Alperna, varit på flera solsemestrar,  åker till Sälen varje år och får otaliga erbjudanden om kajakturer eller vandringar.  Min kära Reiseleiter, jag inser nu att utan dig hade jag nog mest varit hemma! ♥♥ till dig.

Jag älskar ju att träna så det var ju inget problem men jag vägrade att köpa eller hyra en cykel för vätternrundan, kände att min damcykel med cykelkorg fungerade superbra. Det gjorde den också men mina vänner som hade köpt nya cyklar körde ifrån mig på nolltid. Det gör inget, för jag kommer gärna sist bara jag gör mitt bästa.

Skidåkningen gick bra och var enormt rolig, vi hade bra väder och kunde sällskapa lite i spåret. Vansbrosimmet hade värmerekord när vi simmade så den gick också jättebra! Lidingöloppsmorgonen vaknade jag med nackspärr och kände mig allmänt hänging så jag beslöt mig för att ta mig runt men inte mer. Att köa i spåret är inget för mig så jag spurtade i starten för att komma tidigt till första backen där det blir kö. ”Heja Leila” hörde jag flera ropa från publiken och då kan man ju inte stanna så jag fortsatte och helt plötsligt släppte nackspärren och jag gjorde min snabbaste mil någonsin på den sträckan.

Ann-Sofie, Tina och Leila efter en genomförd Svensk Tjejklassiker!

 Vi var tre tjejer som fullföljde hela Klassikern, de andra missade någon tävling och de måste göras i följd för att det ska bli en klassiker.  Drygt två månader senare fick jag mitt cancerbesked, kändes overkligt när man känner sig i toppform.

Kram på Er Reiseleiter och Pippi!
Leila

  1. Kram på dig med världens bästa Leila.
    Är så glad,lycklig och stolt att vi genomförde dessa lopp tillsammans och att jag har fått uppleva allt genom åren med dig och tjejerna!!
    Det är ingen match att vara reiseleiter till det här underbara gänget!!!:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..