Kompismys!

Annonsen laddas.

Hemma i Eskilstuna över helgen. Härligt att vara hemma och träffa vänner och familj. Igår kväll åt vårt tjejgäng middag på samma restaurang vi ätit på i över 20 år. De har samma meny och inredning som de alltid haft, ett väldigt otrendigt ställe men jag älskar det.

20121006-135618.jpg
Mimmi och Ellinor gosar. Igår pratade vi i 5 timmar utan avbrott, underbart att få komma ikapp varandras liv.

20121006-135830.jpg
Sofie genom mitt vinglas, fotokonst på hög nivå.

20121006-141143.jpg
Ann-Sofie och Anette i soffan, kära vänner som jag gjort mycket kul ihop med.

Tack för en härlig kväll!
Kramar Leila


Skriv din kommentar här!
Tack!! Genom att läsa din blogg fick jag tillbaka inspirationen till att träna på egen hand igen. MItt i livet där det inte finns utrymme för gym, eller bokade träningspass blev inlägget om Tabata räddningen! Tack!!

Toppen, vad glad jag blir! Låt aldrig familjen bli ett hinder, bjud in barnen att vara med istället. Håll i nu!!
Kram Leila

Skriv en kommentar