Super baddräkt!

När jag tränade kändisar på Förkväll i TV4 varje vecka så blev jag sponsrad av några klädmärken. Nike, Casall & Rönish.
Från Casall fick jag en Träningsdräkt där byxorna sitter ihop med toppen. Hur jag än kombinerade olika kläder så fick jag aldrig till det. Den är så snygg men till vad?

20121006-154844.jpg

Till låga jeans fungerar den bra men till träning nja…
När jag fick stomi och skulle till badhuset med barnen, så provade jag den med en ny tanke, en baddräkt som döljer magen.

När vi gick ut i badhallen och jag kände mig ruskigt obekväm, så var det en kvinna som stirrade på mig. Hon sa något till sin kompis och de tittade båda på mig. Mina värsta farhågor bekräftades, folk kommer att titta ut mig. Jag blev både ledsen och nedstämd, då kom de fram till mig och frågade var jag köpt min fantastiska baddräkt.

 

20121006-155028.jpg

Nu är jag så glad att jag har den och ska ta upp det med Casall. Det finns många kvinnor som vill dölja sin mage av olika orsaker, de har en perfekt produkt men i lite fel syfte.

Kram Leila

LOADING..