Life by Leila

Hälso Coaching!

Life by Leila

Idag var jag på Bosön och föreläste om kost och träning för personal från Ica AB. Jätte härligt gäng som gav massor av energi tillbaka.

Mina budskap är enkla, krångla inte till din träning, har du bara 15 minuter över så använd dem. Ta chansen att röra på dig i vardagen och se till att få upp pulsen så ofta du kan.

20121010-201749.jpg
Min kollega Camilla och jag gjorde hälsotester samt hade individuella samtal med deltagarna för att sätta upp mål. Vi hjälper dem att nå sina mål genom att ha kontakt flera gånger tills vi ses nästa gång för att ta nya tester.

20121010-202516.jpg
Jag har världens roligaste jobb, det är fantastisk att kunna hjälpa och inspirera människor.

20121010-202848.jpg
Keso är ett bra mellanmål när det är knappt om tid.

Jag jobbade med en grupp på 63 personer och coachade dem per telefon under 6 månader utan att träffa dem. Gruppen tappade 126 kg i vikt utan att vi träffades. Vill man ändra sin livsstil så behöver man stöd och som bonus går de flesta ned i vikt. Otroligt eller hur!

20121010-203614.jpg
Trött men också med ny energi från alla positiva människor som vill göra förändringar i livet.

Kram Leila

 • http://www.breakaway.se/ Sandra – Breakaway

  Jag måste bli bättre på att nyttja de där 15-30 minuterna jag har över, speciellt eftersom jag har ett gym i nedervåningen av huset jag bor i.

  • http://blogg.amelia.se/lifebyleila Life by Leila

   Bestäm dig innan du går ned i gymmet vad du ska göra. Skriv ned övningarna på en lapp ta i ordentligt och vila inte mellan de olika momenten. lycka till!
   Kram Leila

ANNONS
ANNONS