Nytränad!

Igår morse gick jag upp tidigt för att riva av ett träningspass, det sista på på ett tag. Det känns mycket bättre att känna sig i god form inför en operation och man återhämtar sig snabbare.
Idag ligger jag på operationsbordet alldeles Nytränad och stark, det känns fint både i kropp och hjärna.

20121014-225348.jpg

Fixade naglarna i fredags och gjorde en hemma pedikyr igår, så länge jag är Alive and Kicking så tänker jag inte förfalla. Inte ens på ett operationsbord.

Kram på er.
Leila

  1. Hej! Har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Du inspirerar mig otroligt mycket till att träna. När jag känner mig för trött så tänker jag på dig och det du sagt om att även den lilla/korta träningen gör skillnad. Tänker på dig idag o håller tummarna att operationen går bra och att det funkar efter.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..