Kräks och sover!

Operationen gick bra! Läkarna har gjort sitt, nu ska jag och kroppen jobba vidare härifrån.

Just nu delar jag tiden mellan att kräkas och sova. Ägnar mig åt en slags nedräkning att efter varje vidrig dag kommer en bättre.

20121016-131536.jpg

Här är min kalorishake som tillsammans med olika soppor är min bas kost några dagar framåt.

Kram på er
Leila

  1. Men du har iaf snygga naglar 😉 Kram o krya på dig!!! ”dag 1” det är tufft att börja om ”om och om igen” … Jag vet ju hur det är med Hugo efter varje bakslag och nytt FOPskelett eller FOPepisod utan skelett… Abörja om på ”ruta ett igen” det är så viktigt att dom runtomkring håller sig friska pigga och glada, ensam är inte stark även om det kan se så ut på utsidan på många av oss 😉 Du är grym Leila nu snackar vi lite med Universum så du luddas in i ett skönt flow framåt KRAAAAM!!!!

    1. Tack Marie, du om någon vet ju hur det är med bakslag. Man får ju påverka det man kan själv. Idag mår jag bättre. Många kramar och Grattis till fru Fahlberg! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..