Nyttig Drink!

Idag har jag gått en promenad, plockat äpplen och tränat lite försiktigt. Det är svårt att bli trött när man tränar med så lätta vikter och
inte kan få upp pulsen ordentligt. Som vanligt är det bara att gilla läget och tänka framåt på målen jag har satt upp.

Sätt upp ett ben och ta stöd så att magen inte jobbar.

När jag tränar så ser jag till att inte använda magmusklerna, eftersom de ska vila och läka ifred. Jag sätter upp ett ben som stöd och ser till att använda rumpan och benmusklerna istället. Det känns konstigt men det fungerar jättebra.

Mitt stora problem när jag ska äta flytande kost är att det är svårt att få i sig allt nyttigt som jag vill äta. Då är min mixer min räddning.

Nyttig drink med en väldigt blandad kompott.

I den här drinken har jag naturell Yogurth, Banan, Spenatblad, Blåbär, Hallon och Honung. Innan jag mixar häller jag på Mandelmjölk och Apelsin Juice. Jättegod och helt slät utan klumpar samt väldigt nyttig vilket får mig glad.

Kram Leila

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..