Vikt coachen Marie!

24 oktober 2012 Skriv en kommentar
Kost

På Förkväll jobbade jag ihop med Marie Tegne’r som lagade otroligt god och nyttig mat i programmet.

Vi har haft kontakt men inte setts på 2 år. Vi sågs för en fika och Marie som är en nybliven 60 åring kliver in med en kropp i toppform.

Fantastiskt kul att se att det går att hålla i hela livet och att formen kan infinna sig även efter 60 år. Som 20 åring trodde jag att det är nu det gäller sen är det kört. Som 30 åring kände jag att det här är sista chansen. Som nybliven 40 åring undrade jag om det går att hålla i resten av livet? Nu vet jag att det går efter att ha träffat Marie.

20121024-191318.jpg
I hennes jobb som viktcoach på tidningen Må Bra hjälper Marie många människor att förändra sina kostvanor.

Kram Leila

Skriv en kommentar