Linda Lomelino

Fortsätter blogga på callmecupcake.se

lindalomelino

Då var det dags att säga hejdå, kära vänner. Idag slutar jag blogga på Amelia men fortsätter såklart som vanligt på callmecupcake.se. Hoppas att ni vill följa med där!
Tusen miljoner tack till alla som har läst och kommenterat, och till alla här på Amelia. Det har varit en otroligt lärorik tid!

In English:
It’s time to say goodbye! I won’t be blogging here anymore, instead I will continue my journey on callmecupcake.se, like before. I hope you want continue following me there. A million thanks to everyone who has been reading and commenting, and thank you to everyone here at Amelia!Kommentera - 2 kommentarer
Föregående artikel Stockholm

Stockholm

lindalomelino

Det blev en snabb sväng till Stockholm i torsdags för ett par möten. Jag lyckades boka samma flyg både dit och hem som Lisa Lemke (inte för att det finns så många flyg att välja mellan..). Vi hade gott om tid och tänkte därför ta en ordentlig fika men tyvärr lyckades vi få en taxichaufför som inte hittade så bra i Stockholm, vilket gjorde att det tog ungefär 40 minuter att ta sig dit från Bromma. Hursom så hann vi äta typ 1/4 av den största bullen jag någonsin sett!


Kommentera
Nästa artikeln Fortsätter blogg…
Föregående artikel De senaste dagar…

Tulpaner

lindalomelino


Jag var nere i källaren häromdagen och insåg att ljuset där är ganska fint, och att betonggolvet är ganska trevligt. Snacka om yrkesskada. Men var såklart tvungen att prova. Kommer nog smyga ner där fler gånger..

Kommentera
Nästa artikeln De senaste dagar…
Föregående artikel Dagens fika