Uppdatering från Portugal

19 september 2017 Skriv en kommentar
Resor

En får be om ursäkt för dåligt uppdaterande. Vi har bara haft fullt upp senaste dagarna. Åkt runt hit och dit och kollat in ett hus som vi ska hyra från och med i morgon. Och så kom mamma mitt i allt och gjorde oss sällskap.

Men det har varit trevligt förstås. Alex har surfat och jobbat. Jag har pluggat tyska och jobbat. Och i går var vi en sväng i Lissabon och där passade jag på att shoppa loss i en mamma/baby-butik.

De senaste veckorna har jag verkligen haft klädkris. Mina vanliga kläder är antingen för trånga eller inte tillräckligt tajta vid det här laget (i början var det skönt att ha lite stora linnen och t-shirtar, nu klär sig magen bättre i tajt) och jag har gått runt i samma plagg hela tiden. Så trist. En vill ju känna sig fin och klä magen smickrande nu när den syns, tänker jag. Så jag slog till på lite av varje; byxor, klänningar och jacka.

I morgon bilar vi ner till Algarve igen och checkar in i huset vi ska hyra närmaste månaden. Det ligger på andra sidan den här floden och är alldeles, alldeles underbart. I alla fall vardagsrummet och terassen och mitt  (Alex har dock fått för sig att det är hans vilket är fel) nya hemmakontor. Hörde ni det? Ett eget kontor!! Så ljuvligt.

portugal