Hänt i veckan

Alltså jag har tappat bloggmotivationen lite. Mest tror jag för att amelia.se som vanligt fungerar lite sisådär (tekniskt sett alltså). Tro mig, jag har jobbat med sajten i ett par år.

Till exempel på startsidan ploppar inte bloggarna upp efter vem som har uppdaterat senast, så som det är tänkt, utan i en viss ordning där samma bloggare syns på starten hela tiden.

Det är ju härligt för dem – men desto tråkigare för mig som måste bläddras fram manuellt och som aldrig syns för den som passerar amelias sajt. Och jag tycker mig märka detta i att antalet besök från er har gått ner.

Hur som helst, jag och Alex möttes upp igen i Köpenhamn efter tio dagar ifrån varandra. Tyvärr var Köpenhamn lite kyligt men vi åt god frukost i alla fall:

frukost-kopenhamn

Sen tog jag visst inte så många fler bilder förrän vi kom till Malmö och cyklade omkring i kvällssolen.

cykla-malmo

Vi åt middag på en fiskrestaurang och det var himla festligt.

middag-kopenhmn

Sen for vi vidare till Gotland för några dagars lugn och ro. Promenerade, yogade, åt god mat, bastade och jobbade.

bella-gotland

Och så i söndags styrde vi kosan söderut igen. Som jag nämnde tidigare ska vi utforska lite av södra Europa nu och börjar med Kanarieöarna.

Tanken är att se om vi vill bo här någonstans och kanske starta upp något yogigt på nån solig, varm ö. Allt är lite luddigt än så länge. Vi började i alla fall med att checka in på ett airbnb på Lanzarote. Det här är vår utsikt:

lanzarote

Lanzarote är riktigt härligt måste jag säga! Bättre än väntat för en som bara varit på kanariecharter för hundra år sedan. I kväll flyger vi dock vidare till Teneriffa. Mer från dessa öar kommer snart!

  1. Vad trist att sajten rent tekniskt krånglar.. men jag har iaf nyligen hittat hit och tycker det vore kul om du snart kunde köra ett inlägg och berätta lite mer om din bakgrund, vad du gjorde innan du träffade din kille, hur ni träffades osv. Tack för en fin blogg :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..