Ett måste på Ibiza

I går jobbade vi och planerade sommaren hela dagen, vilket gjorde att vi satt i skuggan utomhus eller inne i vårt rum till klockan 19. Inte jättekul men välbehövligt. 

På kvällen var vi därför helt slut i huvudet men hade bokat bord på en restaurang på Ibizas västra sida, Sunset Ashram, vilket kändes som ett bra avslut på dagen. Så vi for dit, vilket visade sig vara en fantastiskt vacker plats. Restaurangen var fullsatt trots att säsongen inte riktigt har kommit igång än. 

Jag åt en Chicken curry och Alex en vegetarisk thali. Den sista var så sjukt annorlunda från alla thalis vi åt i Indien. Ganska roligt att se efter att inte ha ätit indiskt sedan vi var i Rishikesh i februari. Superfint presenterad på en vit fyrkantig tallrik i stället för de runda metalltallrikarna (som känns lite som att äta ur en hundskål…) som de har i Indien :) 

Sedan gick solen ner och det var helt sjukt fint. Och så en dj som spelade ett dramatiskt typ soundtrack till. Aldrig varit med om nåt liknande.

Nu låter det nästan som att restaurangen har sponsrat mig för att skriva detta, men så är det inte förstås. Bara ett supertips!

Kärlek från Ibiza!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..