Ny adress till bloggen

Annonsen laddas.

Bloggen har flyttat hit:

Mitt sista blogginlägg…

Annonsen laddas.

Time to say goodbye.

So long – auf wiedersehen – adieu.

Det här blir faktiskt mitt sista inlägg på bloggen! Det har varit jätteroligt att skriva och blogga här det senaste året – precis som en egen dagbok på något vis. Och ni har varit så otroligt duktiga att kommentera så det nästan svämmat över på sajten stundtals!

Äsch – så SKULLE det kunna se ut. Men riktigt så är det inte. Amelia-sajten lägger snart om sina satsningar, resurser och sin inriktning och då finns det bättre platser för mig att hålla till på.

Så det bokmärke ni förhoppningsvis har lagt på den här bloggen kan ni från och med idag ta och högtidligt radera och istället lägga in ett nytt fräscht, fint bokmärke på…

WWW.BLOGGARENAN.SE

Det är nämligen där som min blogg kommer att fortsätta! Underbart! Det kommer att vara ett par dagar i skarven nu mellan det gamla och det nya som det kommer att vara bloggtyst (för att se till att all teknik sitter där den ska osv osv). Men då håller jag så klart till på officiella Facebook-sidan. Och om du kikar in på Mats blogg så kanske du ser mig kanske på ett hörn eller två även där!

Klicka HÄR för att komma till den nya sajten som öppnar i veckan! Min gamla blogg kommer att finnas kvar här på amelia.se ett tag till. Längre fram kommer mina gamla inlägg härifrån att flyttas över till den nya.

Som sagt – jag hoppas att ni vill hänga med till den nya bloggen! Jag sitter där om några dagar och väntar på er med nya stories, nya bilder och samma Magnus.

Ha en underbar dag på er, my lovlies!

Kram / M:)

Kickoff för Telia med…Kom Hem!

Annonsen laddas.

Igår bar det av till Malmö för ett lite speciellt gig. Telia bytte nämligen logo och hade fest över hela Sverige för att fira den nya profilen och nya satsningen på att bli ännu större. Jag skulle inte stå alldeles själv på scenen utan på planet ner väntade Sofia Lindström och Maria Wells på mig. Sofia har jag jobbat med ganska många gånger förut på allt ifrån RixFM-festivaler till Live Forever-turnén. Maria har jag bara jobbat med en gång tidigare, men jag har full koll på henne och hennes Vocalettes som bl.a. sjunger på Rhapsody in rock-turnéerna runtom i världen.

Maria, Sofia och jag är redo att köra igång vår del av festen/sändningen.
Nya loggan för Telia!

Festen skulle sändas via länk till övriga fester i Sverige och vi i Malmö fick äran att börja sändningen. Så upp på scenen framför publiken och kamerorna så körde jag, Sofia och Maria ”Suspicious Minds”. Sedan fortsatte sändningen bl.a. från Stockholm där Swingfly uppträdde. I Göteborg stod Melody Club i sin tur och showade. Andra namn i spellistan var September och Petter.

Alla städer följde med i sändningen via stora TV-skärmar.

Det var otroligt roligt att vara med på det här och vi turades om hela tiden att gigga. Jag och tjejerna hade en insats till i showen och då gjorde vi mitt medley med mina festivalbidrag och avslutade sedan med ”Kom Hem”. Det var några i teamet som sade ”Men… du kan ju inte köra den låten på ett Telia-event?!” och jag vet ännu inte om dom skojade eller om det låg något bakom det hela. Hur som helst – låten rullade igång och snart var jobbet över.

Vi skulle egentligen ta nattåget tillbaks till Stockholm men när det blev omstruktureringar i sändningarna så stod det klart för oss att vi kanske kanske kunde hinna med allra sista flyget till Stockholm. SÅ – in med väskorna i en bil och iväg i full scenstass ut till flygplatsen! Jodå, det fanns biljetter kvar och vi hann till och med byta om innan planet lyfte!

Färdiga med gigget! Snabbt ut genom dörrarna och iväg till flyget. Skönt att få lite luft efter gigget måste jag säga... Publiken var underbar och festade rejält!

Kvällen var helt galet rolig och arrangörerna var jättegulliga så det var en toppenkväll på alla sätt!

Kram /M:)

Musikal och Malmö!

Annonsen laddas.

Det var ruskigt roligt att sitta med datorn i knät igår genom hela Eurovision-showen och kommentera i realtid på min officiella Facebook-sida! Det bara dröste in roliga kommentarer från andra samtidigt! Så lite blodad tand fick jag allt.. På torsdag blir det en fortsättning på det hela tycker jag. Hälsa gärna på och häng med och tyck till så blir vi ännu fler än igår vettja! Då kommer vi ju samtidigt att få veta hur det går för Sverige också… Vad tror ni?

Jag glömde ju berätta att vi för några dagar sedan var och tittade/lyssnade på musikal! Det var Andrew Lloyd Webber’s ”Joseph and the amazing technicolor dreamcoat” som framfördes i Oscarskyrkan vid Karlaplan. Det var en slags konsertversion utan en massa extra scenografi och sånt. Berättelsen bars fram och framfördes istället med enklare medel och smarta lösningar av de duktiga körerna och sångarna. Som berättare sjöng Anki Albertsson helt fantastiskt och huvudrollen gjordes av Bruno Mitsogiannis – också han är helt suverän! Brorsa till ”Pame”-Daniel Mitsogiannis och allt!

Skymning över Karlaplan för några dagar sedan.

Förresten – nu kommer jag till Skåne! Redan idag faktiskt! Jag ska göra ett inhopp på ett företagsjobb ikväll nämligen. Fick reda på att jag skulle rycka in sent igår kväll, så just nu är det ett febrilt letande efter scenkläderna och showtejper och sånt som måste med i väskan. Ska bli kul att åka dit – på något konstigt vis så är jag inte där så ofta och sjunger. Men ikväll så!

Som sagt – nu måste jag leta vidare och fixa till turnéväskan här!

Kram / M:)