Musikalen Grease på Folkan!

Igår var jag i Borås för att vara konferencier på en ungdomsföreställning av musikalen Grease.

Går igenom mitt manus för kvällen!

Jag och några av kvällens specialinbjudna gäster!

Lite autografskrivande!

Det var inte mindre än 18 stycken tjejer och killar som i månader repeterat sång och dans för att få hela produktionen att sitta och det var gott om premiärnerver bakom scenen innan föreställningens start! Det var en jättekul kväll och det var många som tagit sig till Folkan i Borås för att se föreställningen. Klicka här för att läsa mer om föreställningen!

Dags för föreställningen att börja!

Musikalen är i full gång!

Här gör tjejerna Sandra Dee-numret!

Det var kul att höra låtarna i en teaterlokal igen; det påminde mig om när jag själv medverkade i Grease på Göta Lejon för några år sedan med bl a Pernilla Wahlgren och Rennie Mirro. Gu’ va kul det var!

Jag tillsammans med kvällens arrangörer; Ingrid Bjursten Bach och Birgit Hultgren

Min fina bukett som jag fick efter föreställningen!

Initiativet till uppsättningen stod Inger Bjursten Bach för och hela överskottet från produktionen skänktes oavkortat till Barncancerfonden. I foajén fanns dessutom utställt insamlingsbössor så att publiken kunde lägga en extra slant – bra initiativ tycker jag! Tyvärr är det ju så att forskning kring bland annat cancer knappt finansieras med en krona av staten utan är helt och hållet beroende av bidrag och sponsring.

Klicka här för att läsa mer om Barncancerfonden och deras arbete.

Kram /M:)

 1. Hej Magnus!
  Ingrid Bjursten Bach var min gamla musiklärare 🙂 Hon var jätte bra! Jag glömmer aldrig en musiklektion som vi hade med henne då jag lärde mig spela YMCA på piano.

  Kram!

 2. Vilken toppenidé av initiativtagarna!

  Jobbar själv som sjuksköterska på en hematologavdelning och möter en del av dessa tappra barn som drabbats av cancer. Även om de är hjältar hela högen klarar en del inte av att bemästra sjukdomen…

  Mer forskning krävs så visst behöver barncancerfonden varenda liten krona!
  Hoppas bössorna fylldes till bristningsgränsen!!

 3. Hej Magnus!
  Verkar ha varit en trevlig kväll i Borås! Det kan inte samlas in pengar nog till cancer forskningen, den hemska sjukdomen som tagit så många av mina släktingar och vänner….. ja,fler än jag såklart. Hemskt!
  Fina blommor du fick !
  Kram från Anita

 4. Vad kul kväll du haft, kul å vara i din gammla hemstad Borås 🙂

  Ja tyvärr är de så med alla forskningar kring olika saker, att en del av pengarna som man samlar in blir de inte mycket kvar av sen. Man blir nästan arg att staten ska ha allt typ.

  Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram Stiinis

 5. Hej Magnus! Nu har vi en underbar kväll med god mat och dryck. Å du, luta dej bakåt: kusinen Pia har fått en kille idag. Ha det så gott med allt vad du håller på med! Hälsar morbror med benäget bistånd av Ammi. En bästis till oss och tidigare dagmamma till våra glin.

 6. Hej!
  Vad bra att detta arrangemang går till barncancerfonden. Jag har själv en son som är 16 år och fått en svår cancerdiagnos så man lever i en bubbla. Jag vet att min son brukar få uppmuntran vid Umeå universitetssjukhus av barncancerföreningen för att han t.ex ska kunna få se sitt favoritlag spela hockey m.m. Samtidigt vill jag säga att du är en så underbar sångare och jag lyssnar mycket på dina låtar och läser din blogg.
  Ha det/Siv

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..