Musikalen Grease på Folkan!

Magnus Carlsson

Igår var jag i Borås för att vara konferencier på en ungdomsföreställning av musikalen Grease.

Går igenom mitt manus för kvällen!

Jag och några av kvällens specialinbjudna gäster!

Lite autografskrivande!

Det var inte mindre än 18 stycken tjejer och killar som i månader repeterat sång och dans för att få hela produktionen att sitta och det var gott om premiärnerver bakom scenen innan föreställningens start! Det var en jättekul kväll och det var många som tagit sig till Folkan i Borås för att se föreställningen. Klicka här för att läsa mer om föreställningen!

Dags för föreställningen att börja!

Musikalen är i full gång!

Här gör tjejerna Sandra Dee-numret!

Det var kul att höra låtarna i en teaterlokal igen; det påminde mig om när jag själv medverkade i Grease på Göta Lejon för några år sedan med bl a Pernilla Wahlgren och Rennie Mirro. Gu’ va kul det var!

Jag tillsammans med kvällens arrangörer; Ingrid Bjursten Bach och Birgit Hultgren

Min fina bukett som jag fick efter föreställningen!

Initiativet till uppsättningen stod Inger Bjursten Bach för och hela överskottet från produktionen skänktes oavkortat till Barncancerfonden. I foajén fanns dessutom utställt insamlingsbössor så att publiken kunde lägga en extra slant – bra initiativ tycker jag! Tyvärr är det ju så att forskning kring bland annat cancer knappt finansieras med en krona av staten utan är helt och hållet beroende av bidrag och sponsring.

Klicka här för att läsa mer om Barncancerfonden och deras arbete.

Kram /M:)

Kommentera

Kommentera

Hej Mange;)
Det var spännande att du var där ;)
Hoppas att vi ses igen ;)
Kramar Cheer Cille<3<3

Céline http://saftkanna.blogg.se 06 februari, 2011 18:23 /

Svara

Hej!

Jag var med det var as kul =D <3

Olivia http://fenelli.blogg.se 06 februari, 2011 16:33 /

Svara

Hej!

Jag var med på den musikalen jag var knickie! :) <3

Knickie 01 februari, 2011 19:46 /

Svara

Hej Magnus!
Ingrid Bjursten Bach var min gamla musiklärare :) Hon var jätte bra! Jag glömmer aldrig en musiklektion som vi hade med henne då jag lärde mig spela YMCA på piano.

Kram!

Lisa Stenson 30 januari, 2011 12:11 /

Svara

Vilken toppenidé av initiativtagarna!

Jobbar själv som sjuksköterska på en hematologavdelning och möter en del av dessa tappra barn som drabbats av cancer. Även om de är hjältar hela högen klarar en del inte av att bemästra sjukdomen…

Mer forskning krävs så visst behöver barncancerfonden varenda liten krona!
Hoppas bössorna fylldes till bristningsgränsen!!

Sofie 30 januari, 2011 02:48 /

Svara

Hej Magnus!
Verkar ha varit en trevlig kväll i Borås! Det kan inte samlas in pengar nog till cancer forskningen, den hemska sjukdomen som tagit så många av mina släktingar och vänner….. ja,fler än jag såklart. Hemskt!
Fina blommor du fick !
Kram från Anita

Anita 30 januari, 2011 00:20 /

Svara

Vad kul kväll du haft, kul å vara i din gammla hemstad Borås :)

Ja tyvärr är de så med alla forskningar kring olika saker, att en del av pengarna som man samlar in blir de inte mycket kvar av sen. Man blir nästan arg att staten ska ha allt typ.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram Stiinis

Stina 29 januari, 2011 20:49 /

Svara

Hej Magnus! Nu har vi en underbar kväll med god mat och dryck. Å du, luta dej bakåt: kusinen Pia har fått en kille idag. Ha det så gott med allt vad du håller på med! Hälsar morbror med benäget bistånd av Ammi. En bästis till oss och tidigare dagmamma till våra glin.

Ammi 29 januari, 2011 20:44 /

Svara

Hej!
Vad bra att detta arrangemang går till barncancerfonden. Jag har själv en son som är 16 år och fått en svår cancerdiagnos så man lever i en bubbla. Jag vet att min son brukar få uppmuntran vid Umeå universitetssjukhus av barncancerföreningen för att han t.ex ska kunna få se sitt favoritlag spela hockey m.m. Samtidigt vill jag säga att du är en så underbar sångare och jag lyssnar mycket på dina låtar och läser din blogg.
Ha det/Siv

Siv Nyberg 29 januari, 2011 19:57 /

Svara

Tja Magnus!;)
Stämmer det att nästa singel från Pop galaxy blir The kiss??:P
/Axel

Axel Berntsson 29 januari, 2011 19:24 /

Svara
ANNONS
ANNONS