Brommaflyget på minuslistan…

Idag börjar Diggiloo-cirkusen med repetitioner tillsammans i flera dagar. Vi ska samlas och träffas och börja plöja igenom materialet från start till mål och det ska bli kul att börja bena upp alla låtar, stämmor, tonarter och sånt!

Trafiken på väg till flygplatsen var kaotisk och jag kom flåsande in i incheckningen precis när de skulle stänga. Trodde jag. När jag hystade upp kartonger och väskor så snörpte kvinnan bakom disken och med ett lismande leende berättade hon att incheckningen minsann stängde för tre minuter sen. ”Jag måste med flyget! Kan jag skicka väskorna i efterhand?” frågade jag medan jag kände hur irritationen bubblade. ”Nej, då måste du flyga med samma plan som väskorna. Säkerhetsskäl.” svarade kvinnan. Jag försökte med alla medel som fanns för att få med mig och bagaget på flighten – men icke. Och det värsta var nog att hon log genom hela konversationen…

Jag fick betala för ny biljett på senare flighten och ska nu boarda. Med alla väskor inlämnade.

Det blev tre jäkligt dyra minuter för mig kan jag säga. Jag menar inte att jag ska ha någon specialbehandling, absolut inte – men lite mer flexibilitet hade inte skadat. Inte alls faktiskt… Allra helst som den ordinarie flighten lyfte fem minuter senare än utlovat. Jag hade alltså haft två minuter till godo om hon bara slutat le och undersökt status.

Det kan vara mitt morgonhumör som spökar, men idag ligger incheckningen på Bromma flygplats på min minuslista.

Och allt jag kan se är hennes leende från öra till öra framför mig. Njöt hon av det som hände eller var hon bara business minded och professionell. Jag är osäker. Fråga mig när jag surat klart.

Morr / M 🙁

 1. Ja, lite gnällig är du nog just nu 😉 Hon försökte nog bara ge dig ett trevligt bemötande.

 2. Äh glöm henne. Hoppas det är någon annan bakom disken nästa gång Jag var med om samma sak på Bromma. Då ringde tjejen vid disken ett samtal och jag fick åka med. Det var riktigt nice 🙂
  Ha en bra dag och lycka till med repetitionerna, kram.

 3. Tycker att det verkar vara nå’n annans morgonhumör som spökat denna morgon 😉
  Trist start på dagen…

  Kram

 4. Åh vad tråkigt det är med fel folk i service yrken!!
  Allt går, det kallas bara problemlösning..! 🙂
  Har jobbat inom turism och hotell i 10 år, hade gjort allt i min makt för att få med dig på det där flyget..! 🙂
  Hoppas resten av din dag blev bättre! Kram

 5. Skriv din kommentar här!
  Hej
  Jag kommer med två biotips till dig magnus.dels nya åsa-nisse filmen.gud vad jag skrattade under den filmen.gå o se den ni med.film nr2 screm4.det var lite för att muntra upp dig filmer.åsa

 6. Skriv din kommentar här!

  Hej

  Ja,jag håller med dig om det.Jag blir lätt också sur när dert inte går som man vill.Det får man nog skyla på mitt morgonhumör med.Men ha nu en trevlig dag med gänget fr¨ån diggloo.Åsa.Arvika

 7. Minuslistan var ganska snällt sagt ändå tycker jag…
  Jag tycker nog att hon platsade högst på skitlistan till och med 😉
  Hoppas resten av din dag har varit MYCKET bättre.

  KRAM på Diggiloo-Magnus!

 8. Oj jisses vad ska man säga. Eftersom du fick den känslan så var det säkert så att hon njöt lite av få stå där och vägra. Vissa är ju sådana att de måste visa att det är de som bestämmer och en regel är en regel och gud nåde den som ruckar det allra minsta på den. Det märkliga är ju att hon fick ju ändå ta av sin tid till att stå och tjafsa emot dig, tid som hon skulle kunnat använda till att vänligt checka in dig och ditt babage istället……alla prioriterar vi olika…..

  Hoppas att dagen har artat upp sig för dig iaf.

  Kram Madeleine

 9. förstår att du tyckte hon var jobbig hoppas du får en go dag skickar en varm kram till dig

 10. Men herrejösses – jag hade morrat o fräst än jag med. Det handlar inte om att särbehandla dig utan om servieminded personal, hjälpsamhet, smidighet.
  Maktgalna kvinna – kunde väl inte låta bli att få vara översittare en stund…
  Visst önskar man att det verkligen fungerade det där hushållspappret ”wipe and clean” (tror jag) som df gjorde reklam för genom att torka bort jobbiga människor och hånflin – med gnisslande ljud dessutom :))))

  Nåja – hoppas allt bara blir bättre o bäst när du kommer dit du ska o får sätta igång ned Diggilooandet.
  Största kramen!!

 11. Men vad vill hon då.. Dryga tant. Det hade väl inte gjort så mkt om hon lät dig få checka in dina väskor 3 minuter för sent! Hallå 3 minuter.. Det är ju ingenting! Ne man ska ju inte specialbehandla dig, men jag tkr att man borde ha förståelse för att du kanska har bråttom till en spelning o måste va i tid. Det borde man ha i åtanke när det är en sångare som kommer. Jaja hoppas att resten av din dag blir bättre iaf! Va inte sur 🙂 hon är inte värd det! Tänk på hur många som tkr om dig istället 🙂

  Sköt om dig! Kramar <3

 12. Kan förstå att du vart irriterad där, skulle jag med blivit på den där kvinnan som stog där och hånflinade.

  Hoppas du får en bra dag i alla fall!

  Kram / Stiinis

 13. MEN HERREGUD ! Vilen kärring ( ursäkta ordet ) !
  Jag hade ju självklart släppt förbi dig.
  Har man haft problem med trafiken dit så måste dom väl förstå att man är lite sen.
  Menar 3 minuter – det är ju INGENTING!
  Skulle varit en annan sak om du var 15 minuter sen men 3 !

  Ja, jag kan ju säga att jag har haft en bättre morgon än dig! Hoppas dagen blir bättre framöver och ha det så kul på repet.

  Längtar snart ihjäl mig till Diggiloo. Ser VERKLIGEN fram emot showen.

  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..