Malin Berghagen

Vinprovning På Macia Batle

Malin

   
En ung bedårande guide var me oss hela provningen. Rolig, kunnig och personlig. 

 
Konstnärer har sina verk på flaskorna. 

   
En kvinna frågade hur många klänningar jag har…. Jag vet faktiskt inte. Köper man som jag på marknader och secondhand är dom billiga så det blir en del… 

    
Jag shoppade olivolja till maten och en liten till kroppen. 

 
Pizzan var himmelsk! 

   
Peppe är en av mina finaste killkompisar. Har känt honom i evigheter. 

 
Och sedan på kvällen blev det tjejmys  med Lena och Sussi på terassen med gott vin och ost. Dom här två kan vara vara så roliga var en för sig men ihop… Alltså jag skrattade så jag vek mig. Tillsammans med dagens vinprovning och lyckligt hjärta är det inte så svårt.  

 
 
 

Kommentera
Föregående artikel Hemligheten 
Kommentera
Nästa artikeln Vinprovning På M…
Föregående artikel Extra glad

Extra glad

Malin

   
I morse jobbade jag och Shirin tillsammans igen och konstaterade hur mycket vi älskar vårt jobb och att få vara här på ön. Och att det kul att alla ledare är runt samma åldern . Att det inte är en massa tighta ungdomar som kör utan 38 och uppåt till snart 50. Vi tränar, äter bra, dricker gott vin, njuter av våra 20 % synd, upplever, kör äventyr och jobbar med våra verksamheter. Plus att vi är lite tokiga och busiga allihop. Och deltagarna är de flesta i samma ålderspann, lekfullhet och seriositet. 

  

PowerWalk   

Andningspaus
  

Löpfys  

Vår boss den hör veckan, Cecilia, njuter av Mallorca. 
  

En öl efter löpning är tydligen ett måste. ;-)

  

Magnus tar gruppen till där de ska klättra. 

  Man och hustru går igenom nästa äventyr, rappeleringen. 

  

Yogini på väg ner… 

  Och klarade det!! 

  

Löpargurun Peppe! 

 

Sebastian in action. 

Det är verkligen en lycka att få jobba med det här. Det är så galet roligt att få inspirera andra. Älskar det!!!  

 På vägen hem från powerwalk stötte jag på de här fina spanjorskorna som var ute och stavade. Så härligt!! Mallorca är verkligen en ö för hälsa!! Så kul!  

 
Idag blir det vinprovning med gruppen och sedan middag på Paloma. Sedan ska jag nog se om vi inte kan  gå ut och mysa lite själva innan kvällen tar slut. Men nu lite frukost!! 

Ha en jätte fin dag alla! 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Hemligheten 
Föregående artikel En kall öl

En kall öl

Malin

  En skön 30 minuters power walk började min dag. Men kl 10 kom äventyret in i mitt liv igen. Coastering i Paguera och det var lite extra utmanande idag. Helt plötsligt blev vågorna större och det blev besvärligt att ta sig in när du väl komma i vattnet. Samtidigt som det var otroligt häftigt för mig att se att jag tog kontrollen över rädslan och blev aktiv istället för att komma i panik., Och jag gillar det. Det var också skönt att hels tiden ha kontakt med Sebastian som var på klipporna och hjälpte var och en upp medan jag stannade i vattnet. Dagen var underbar och spännande och när jag simmade från ziplinen ( rakt över på andra sidan på bilden) tänkte jag att jag övervunnit ännu en rädsla, De höga vågorna känns inte som dom tar tag i mig. Dom lyfter mig om jag bara följer med dom. 
 Jag tycker så mycket om att jobba med Magnus. Han är verkligen en som är mig nära och en fin vän. Jag har en enorm respekt för hans kunskap och han är otroligt ödmjuk och fin. Vill alltid jobba med honom. Även när han är trött. 

 Till Lunch blev det el alkoholfri öl som belöning. Det var otroligt gott!!! 

Vet ni, när jag gick imorse tänkte jag, Gud jag är så innerligt tacksam över allt som händer nu. Det rullar verkligen på. Det är magiskt!  Och jag ska verkligen vårda det genom att ge så mycket av det jag får tillbaka till dom som kommer hit. 

Stor kram  

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Extra glad
Föregående artikel Beundrar...