Malin Berghagen

Pay It foward 

Malin

Igår kväll hade jag mina döttrar på middag. Jag försöker nu när jag är hemma i Sverige att vara med dom så mycket som möjligt och hjälpa till där jag behövs. Idag ska jag hjälpa min dotter att stor städa. Och någon dag här hjälpa min son att måla väggarna i lägenheten.  

 

Under middagen pratade vi om pay it forward och att jag inte har ngt problem med att hjälpa mina barn på olika sätt för min mor har alltid funnits där för mig. Att de inte får vara rädda att fråga och be om hjälp. Dessutom är mina barn oerhört generösa som personer och duktiga på att säga tack så då är det ännu roligare.  

 

Vi pratade om att du fort lär dig vilka som utnyttjar din godhet och vilka som inte gör det. Och att det är viktigt att sätta gränser då. 

Det är människans natur att dela med sig. Och i min familj går pay it forward från min mormors farmor, till mormors styvmor Hedvig, mormor, mamma, mig och sedan mina barn. Jag har hört min mormor berätta om den omtänksamhet Hedvig gav och att hon själv bara gav vidare av den kärlek hon fått. Vi lever efter det fortfarsnde.

Jag hittade ett jätte fint klipp på FB. Ni borde titta på det. Den säger en hel del. Här är den! 

Kram 

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Tack!!!! And Adi…
Kommentera
Nästa artikeln Pay It foward 
Föregående artikel En dag på jobbet! 
Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Tack!!!! And Adi…
Föregående artikel Gudinnan 

Gudinnan 

Malin

 idag öppnar vi upp för passionen och gudinnan inom oss på vår kurshelg. Vi har släppt skydden och blottlagt vårt hjärta och vår strupe. 

 

Idag låter vi pulsen slå hårda sköna passionerade slag i vårt inre.  Vi tar ansvar över det liv vi vill leva och lägger inte vår lycka i någon annans händer. Vi kliver in i krigar gudinnan som står i sin kraft. Ödmjuk inför livet och moder jord men också en försvarare av barnen, sin älskade och sina ”systrar. ” 

 

Idag går vi in i kvinnokraften och släpper ut manen och älskar! Älskar passionerat! Och lovar vår inre gudinna att vara henne trogen. 

Foto: Katarina Di Leva 

Namaste! 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln En dag på jobbet! 
Föregående artikel Vilken dag! 

Vilken dag! 

Malin

Det är svårt att inte bli berörd av alla dessa kvinnor och deras berättelser. Idag har vi haft ytterligare en fantastisk dag med sol, djupa samtal, god vegetarisk mat och kraftfull yoga. Så här har våra deltagares Instagram sett ut. 

          Och lagom till slutet kom min dotter Love med gåvor och halsband.   
Sedan åkte hon hem till Sussis man Henrik där det bjöds på grillat och sedan fiske Och lite segling. Han är en klippa den där Henke.  

Nu ska jag ta en dusch med lite sköna ekologiska produkter och ladda för imorgon med en stund på bryggan och solnedgången. Ha det så bra alla!!   
Be the magic you want to see in the world. 
Puss! 

 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Gudinnan 
Föregående artikel Gemenskap, Teamw…