Malin Berghagen

Birthday boy!! 

Malin

Ikväll har vi firat Kenny som fyller 29 år.  

  Galet god mat på Beirut Café!   Gabriel Fors med vän och min älskade vän Tess. 

Fina och galet snygga PT Malin och Tomas
  
Underbar kväll och somnar nu ovaggad!

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Fina... 

Fina... 

Malin

  
När du saknar den del av dig som är jag… I am Right Here… 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Birthday boy!! 
Föregående artikel En legend med Al…
Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Fina... 
Föregående artikel Svart och gult.

Svart och gult.

Malin

Ett samtal på en trappa vid en port i Vasastan. 

” Jag har skräckblandad förtjusning till pormaskar! ” Det är min dotter Love som pratar. Jag har precis berättat att jag och hennes syster Linn har haft hemmaspa och klämt på varandra. Hon fortsätter..” Jag kan bara inte låta bli att pilla när jag ser en på ngn men jag kan nästan spy också. ” 

Hm… Ja vi kvinnor har svårt att låta bli att pilla på dom svarta eller gula små sakerna på våra nära och kära. Är det bara en tjej grej?  När föds det begäret tro? 

Puss och kram 

 

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln En legend med Al…
Föregående artikel Visst är det så...

Visst är det så...

Malin

  
Daniel är min kärleksguru!! Älskar att läsa hans tankar om kärlek och relationer. Och hans ord idag känner jag så väl igen. Fast för mig är det ju ” han som betyder allt”. Igår hade jag ett fint samtal med en pojkvän till ngn nära mig. Vi pratade om den nya familjen.  Hur två par möts med barn från tidigare förhållanden och expartners vid sidan om men ändå mitt i det nya. Det förflutna möter nuet vare sig vi vill eller inte när vi har barn sedan tidigare. Vi pratade om hur viktigt det är att de två som är ett par är en nav i alla cirklar som finns runt dom. Och att alla cirklar är stark i sig och att man visar dom respekt.  

 
Jag tror inte på att trycka ihop allt i en enda gemensam hög och kämpa för att få det att funka. Jag tror att varje del behöver få vara stark i sig även om det finns en gemensam nämnare, DU. Men det är svårt. För det är alltid ngn som kommer känna sig icke prioriterad. Jag har gått igenom det här. Jag har lärt mig av mina misstag. Och av det som verkligen funkade.  

 Kung Karin, jag och Ulrika. Tre mödrar med barn sedan tidigare och in i nya med andras barn. Och sedan seperation igen. Och nya relationer. Livets cirklar. 

Jag tror inte nödvändigtvis på att flytta ihop. Det finns något skönt med att när man är med barnen är man med barnen och när man är med sin partner så kan man göra allt som ett par tycker om att göra utan hänsyn till barnen. Ha inte så bråttom att flytta ihop!! Lek, busa, älska och upplev varandra. Sträva inte efter ngn ny form av kärnfamilj. Kärnan är du. Och ett hjärta får plats med många. Barnen kommer alltid betyda allt. Men som DR Phil sa i ett av sina program. Hur ska barn lära sig om vuxnas kärlek, omtanke och respekt om varandra om de aldrig får se den med egna ögon. 

Barnen är nr ono. Men de behöver känna en trygghet i vem som är din kung eller drottning. Hon eller han som också betyder allt. 

Namaste! 

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Svart och gult.
Föregående artikel Förlåt men...