Snackisarna

Nu verkar alla ha kommit över hur knäpp Jodie Foster kändes på Golden Globe galan. Dock så finns det lärdomar att dra, som att om man INTE vill uppfattas som knäpp så ska man inte ta med sig kompisar som ser ut så här när man pratar:

(Tack Statenews för bild). Hursomhelst, det är glömt nu. Istället pratas det om:

1. Influensan. Eller INFLUENSAN kanske snarare.

2. Det misslyckade mordförsöket i Bulgarien.

[youtubeplay id=”h4BUac_yVhU” size=”medium”]

Influensarapporterna tar jag med ro, tycker att det låter på ungefär samma sätt varje år. Jag har vant mig vid att influensan är en dödlig epedemi, precis som att så fort nederbörden är vit så är det snöstorm. Däremot den här filmen där en bulgarisk politiker är så nära man kan vara att dö utan att dö. Herregud.

  1. Jag vet ju mest här i new york
    Att många har åkt på förkylning hela min lila familj var också förkylda nu i vinter och det är ju tur man har tagit flu vaccin så då blir det inte värre än en förkylning

    1. Jag vet nog inte riktigt skillnaden.. det enda jag förstått är att det inte är bra alls för Elsa att få influensa så vi försöker hålla henne borta från smutsiga barnhänder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..