Anthropologie och annat snyggt

Idag satte jag på mig en gördel och gick runt på skolan och visade upp Elsa och alla sa att hon var ovanligt söt och att jag såg smal ut. Thank you, sa jag och låtsades inte om någon gördel alls. Efter en timme eller något så kände jag mig helt fullproppad med komplimanger, nästan som att jag trodde själv på att jag inte väger tio kilo mer än innan jag blev gravid. Härligt var det.

Sedan gick jag ner till Chelsea Market i den satans kylan och när jag kom dit så hade jag glömt vad jag gjorde där. Snygg och dum kände jag mig då.

Tog en sväng inne på Anthropologie och letade efter temuggar.

Hittade inga temuggar men fastnade vid den här hyllan med klassiker (bara kvinnliga författare vilket säkerligen inte var en slump) som fått nya omslag. Så snyggt.

Nu känner jag mig besviken på min egen patrask-bokhylla. Vill att allt ska färg och mönster koordineras, kanske sättas en gördel på också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..