FREDAGSHUS!

Jag vet, tre veckor utan Fredagshus, men det finns en anledning.

Nej, det gör det inte! Jag ljög!

Men här kommer ett par stycken, puss!

Inte ofta, men se vad Västerås bjuder på!

Visst ska man värna barnen och yadayada, men om jag hade ägt detta hus skulle jag råka såga ner den där skylten. Barnen får väl herregud se sig för.

Ingen älskar ett valv, ingen. Men ingen regel utan ett undantag och till den här trappan så passar allt.

Helt rätt! Så ängsligt att välja sina finaste glas- och kermaikgrejer som man har fått när man fyllt jämnt. Visa upp skafferivarorna istället!

Än mer sällan: Välkomna till Östersund!

Se på golvet! Det är så sällan man ser ett sånt här golv i denna typ av lägenheter, jag blir lycklig av denna rosa enhörning.

Åh vilken pussig mix.

Tänk att få Östersunds minsta sovrum att se så grandiost ut. Sjutton plus.

Hur får man livskvalitet utan en läshörna? Det får man inte. Bonuspoäng för den oväntade affischen, som jag älskar.

Någon gång i mitt liv ska jag bo i ett Professorsstaden-hus. Asså Lund, what you do to me.

Jamen bara sluta. Parkett, stor eldstad, rum i vinkel, enorma fönster med FÄRG, väggfasta hyllor. Vad står runt hörnet? En insmord Ryan Gosling med en påse vingummin?

Jag vet inte vad jag ska ta mig till med den här sammansättningen av husdelar. Och det uppkäftiga trädet i mitten. Och eldstaden som ser ut som Barbapappas barn på byn.

Och självklart har de som bor här ett unikt kök. Med en fläkt mittemellan två fantastiska fönster. Vad ska vi ta oss åt, alla vi som inte bor så här?

Nu stänger vi Fredagshus för den här veckan med grava mindervärdeskomplex. Vi har ju adressen, vi kan alltid skicka små vykort med missunnsamhet till de nya ägarna, HAHA!

  1. Malin, min bästa skribent. Som vanligt älskar jag allt du skriver, böcker, bloggen och naturligtvis krönikorna. Fredagshus är en fröjd, inte bara för val av hem, utan mest för texten som inramar bostäderna och gör att man vill bo i, typ alla.

  2. Mkt surrealistisk känsla när man inser att man faktiskt vistats i ett av fredagshusen upprepade gånger. Tänker ta detta som ett tecken på att jag har oklanderlig smak

  3. Man kan aven undra var arbetsbordet ar i den bilden, det ar en hel del tygrullar i en bunke till vanster om benen (som ar snygga) men var klipper man tygerna? Pa det stora golvet? Har rummet stylats innan fotografen kom? Typ ”nu skall det se ut som vardagsrum har, inget jobb inte”. Annars kan koparna inte ”se sig sjalva” har. Tapet, Tavlor, TYG. Sjalvklar inredningsdetalj! (sager jag som har kanske 40 rullar hemma). Tack for fredagshus.

  4. Haha älskar att du inte ens nämner den halva kvinnokroppen som får agera piedestal i Östersund. Vilken besynnerlig syn! Är det mäklarna nya ”skål med lime” tro?

  5. Jag håller på och räddar min mormors hus från att förfalla, och såg just framför mig hur det skulle se ut med dina kommentarer till bilder därifrån 😄 Till husets försvar så har det potential, det kommer bara ta ett tag….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..